budući vozači autobusa

Autor djurdica, Studeni 04, 2012, 20:27:48

actros

Sve je to pojašnjeno xxx puta...
prema zakonu već odavno možeš dobit kod95 bez srednje stručne spreme "vozač motornog vozila" ili kako mi to zovemo "prekvalifikacija".
U tom slučaju trebaš položiti "početničku kvalifikaciju" i s njom dobivaš kod95.
Problem je u tome što tu "početničku kvalifikaciju" nemaš gdje položit, jer je u svom programu ne nudi nijedna škola u hrvatskoj, barem dosad nije, ako je koja i uvela, mi za nju neznamo; zato svi još uvijek forsiraju staru šemu: položiš prekvalifikaciju i odslušaš kod!
Da nebi bilo zabune, znaći prekvalifikaciju ili početne kvalifikacije moraš polagati (jednom u životu), a kod95 trebaš samo odslušati i to najdalje svakih 5 godina ponovno.

Cos

...što bi značilo da ovaj dio gore di piše da je kod 95 moguće dobiti bez prekvalifikacije pada u vodu kod nas :)...
Šteta, nije baš jeftina prekvalifikacija, al eto, bit će da treba čvrsto odlučiti i krenuti, druge očito nema...



Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk


Lion's Driver

Dragi moji ljecnicko za D kategoriju rjeseno ...sad u Metkovic na upis.... sta ono triba ponit...kopiju vozacke...ljecnicko...kod95 i svjedodzbu od srednje skole...jeli?  yahoo

Lion's Driver

više nisam "budući vozač autobusa" sad sam vozač autobusa. D kategorija rješena  pivkan  yahoo

lussin


mate

Kolega, vidjeh i na FB, iskrene cestitke, sada u nove radne pobjede pivkan

Dreamwalker

Čestitam kolega :)

Možeš li onda reć koja je shema s tim strabizmom i D kategorijom jer i ja imam strabizam, a nikad ne znaš što život nosi :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Lion's Driver

hvala ljudi.... @dreamwalker a nista posebno... odes kod privatnika specijaliste i on ti dade misljenje. meni je rekao da nije Bog zna sto i dopustio uz naocale. Al opet kad sam dosao na ljecnicko drugi lijecnik me nije ni kontolirao to...(jer vec sve zna i privatno mi rekao da je ok) tako da mi opet ne tribaju naocale...nece pisat u vozackoj a sad kad bude za posao ponesem nalaz specijaliste uz nadu da ce ga uvazit... a trebali bi sto zbog iskustva sto zbog nalaza... nadam se za nece bit problema...

pero22

#143
Ima odličan kviz generator s pitanjima iz testova iz prometnih propisa. Sva pitanja iz pro profs testova su unutra. Probajte.
Postani vozač