Napadi na Prometove radnike

Autor Kolega Ćole, Svibanj 27, 2016, 21:53:11

C2

#15
Treba uvest kabine kakve imaju autobusi u Poljskoj i autobusi u još nekim istočnjačkim zemljama. Odnosno da prvo krilo prvih vrata koristi samo vozač za ulaz u kabinu koja je potpuno odvojena od putničkog prostora, a na drugo krilo ulaze putnici. U ZET-u ima jedan tip autobusa s takvom kabinom (MB Conecto).

man323

Opet bi oni to razbili, splitsku stoku je nemoguće zaustaviti.

josipgrgin

Najbolje da se svi soferi zajedno udruze i naprave jedan dan prosvjed i da ne voze par sati  pa vidit sta ce bit mozda se onda ovi u upravi trznu i ucine nesto

Kolega Ćole

Nemoguće ih je zaustavit,trebao bi se uvesti zakon da se napad na vozače tretira kao napad na službenu osobu,pa im nebi više palo napamet ić tuć vozače kad bi odležali par dana u zatvoru.

josipgrgin



man323

#21
Kad objavljivas link za neku pricu, onda citiraj i sadrzaj te stranice.
I koliko vidim, priča je nastala prije točno godinu dana. To smo vjerojatno već svi čuli, a i logički možemo zaključiti da se neće ništa poduzeti, dok netko ne pogine.

Prometovac J

Evo prije par minuta dosla su 2 kontrolora i dosla dobjednog momka koji nije imao kartu i nije zelio izaci iz busa. Kontrolor je zvao policiju i tu je nastao problem poceli su se prepirati . Momak ga je gurnuo i poceo mu psovat kao i vozacu i samo izletio iz busa.Linija 17 #188

josipgrgin

Nista nova To se cesto dogada da se kontrolori i putnici koji nemaju karte prepiru

prometnik

Citat:Kupiš kartu, dobiješ i komentar!
evo da nisu uvik vozači žrtve, niti da ih se iz čista mira napada..
http://www.kastela.com/2016/06/14/kupis-kartu-dobijes-i-komentar/
Citat:Neki ljudi ne znaju za bonton iliti pravila lijepog ponašanja. Osjetila je to na svojoj koži naša sugrađanka danas kada je ušla u Prometov autobus. Stala je u red za kupiti kartu, fino pozdravila vozača, kako i priliči, sa "dobar dan" i zamolila ga jednu kartu.

Pitala je čovjeka za volanom "koliko vam je karta?", no odgovoru koji je dobila se nije nadala. Umjesto da joj jednostavno kaže koliko je karta, morao je cijeli razgovor "začiniti" i svojim komentarom.

– Curo, kako ne znaš koliko je karta?! Al se prvi put voziš busom pa ne znaš!? Sramota!! – kazao je šokiranoj djevojci iživcirani vozač.

Samo da pojasnimo, nije joj prvi put da se vozi busom, ali dugo se nije vozila tim prometnim sredstvom, pa nije bila sigurna je li karta 10 ili 11 kuna. Ali takvom komentaru se svakako nije nadala! Pitamo se samo bi li se takvim tonom obratio nekome većem od sebe!?

preuzeto sa dalmacijanewsi.hr
kupi kartu spasi Promet

XDonald

#25
A  i to se nekad zna dogodit , iako je malo takvih vozaca . Isti taj lik je prije 2 tjedna kad san ja putova sa #232 na 9ki , kad ga je za vrime voznje jedna zena nesto pitala , poceo onako nervozno lupat rukon o staklo kabine ( vjerojatno kao poruka "ne ometaj me dok vozin!" )   glavauzid

prometnik

ima vise takvih "likova"   big_boss
kupi kartu spasi Promet

Kolega Ćole

#27

josipgrgin


Kolega garažer

Ova budala nam je otkrila jedan ne efikasan  sistem za otvaranje vrata
PROMET Split