Pitanja korisnika i obavijesti moderatora

Autor manoplan, Prosinac 04, 2007, 18:55:56

Shole

Slike iz 2010. su ostale u glavnom podforumu jer su tamo kud i kamo vidljivije, a mogu se naravno i filmići izdvojit posebno, al nema ih baš nešto pa nema smila otvarat novu grupu zbog 2,3 filma

conecto

Zamisao je da slike iz prošlih godina budu izdvojene u mapi, a tema slike aktualne godine bude u glavnom podforumu jer je još aktivna. Dakle, kad prođe godina, otvara se nova tema za novu godinu, a stara seli gore u mapu slike. Tako bi trebalo biti preglednije ako netko poželi pogledati slike od prije godinu-dvije-tri..., a istvremeno su dvije (pre)velike teme razbijene na više manjih što bi također trebalo praktičnije za pregledavanje.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Man lion's coach

Stvarno neznam sta desava, ali mogu reci da je aktivan samo hrvatski dio foruma, odnosno clanovi koji zive ili rade, slika iz BiH, SRB, i CG gotovo pa i nema, jer je ima svega nekoliko clanova iz nabrojanih zemalja, a i oni su manje vise aktivni cast izuzetcima...nadam se da ste i vi ovo primjetili, jer iz nekih tema slika nemamo vec odavno...

Berlingo

Dobro obratiti paznju na moje slike!Izgleda da je upao neki idiot koji je odlucio unistavati ih i stavljati nekakve gluposti. Za sad sam otkrio pod Autotrolej-posebne voznje, SZ-ZIP i smjesne slike. Svasta zene mogu roditi!

Shole

U posebnim vožnjama REGIO 684 se najnormalnije vidi, isto kao i kombi sa Karlovačkim Rally. 

A to sa tvojim slikama sam ja primjetio neki dan kad si slikao 107 na Pehlinu u dvorištu.  Još sam komentirao kao "krasan je ovaj 107" jer nije bila njegova slika nego nešto ala Iron Maiden, Metalica ili tako nešto.

MAN SU220

je li mi moze iko rec kako stavit slike na forum???

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

TAM

Imam pitanje dali je moguće da se kod imena proizvođača autobusa doda slika proizvođača kao što je kod većih prijevoznika?
Dani ponosa i slave!
    

dean25

Da li se radi na uvođenju mobilne verzije foruma?

tomekk

A čemu to treba? Svaki mobitel normalno otvara forum....
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Servis

Citat: dean25  u Srpanj 21, 2013, 19:21:38
Da li se radi na uvođenju mobilne verzije foruma?

Problem je u Tapatalk pluginu kojeg ne ažuriraju baš često za SMF i koji ima određenih problema. Kad ga srede, stavit ću ga.

Plus, kad izađe SMF 2.1 (a trebao bi kroz idućih mjesec-dva) imat će nativnu mobilnu verziju.

tramvajac 92

Ima neko pametnu ideju zakaj mi kad god probam otić na forum prek moba baca grešku 403? Prije je sam bilo kad nisam na wifiju, sad i s wifijem i bez nejde.

STIB

Do prije 5 dana sam uredno dolazio na ovaj forum (i) preko tapatalka, ali sad više ne mogu.
Zna li netko što se dogodilo (i ima li neko rješenje)?
Korištenje foruma kroz Chrome ili Safari radi sasvim normalno.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Servis

Tapatalk za SMF je nažalost pun grešaka da je to doslovno tragikomično. Jučer sam stavio testnu verziju koju mi je dao sam developer zadužen za SMF ali je skoro pa srušilo forum. Vratio sam natrag staru verziju i poslao ovome popis grešaka koje se događaju. Jedino šta ti mogu reći je da izbrišeš forum sa popisa u Tapatalku i dodaš ga ponovno za probu.

STIB

To sam i napravio - izbrisao sam ovaj forum s popisa, ali sad ga više ne mogu vratiti (piše "Access denied")
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU