Autobusna tematika > Proizvođači

Ikarbus (ex Ikarus Zemun)

(1/37) > >>

negas:
Ikarbus fabrika sa veliki potencijalom, danas sa sve boljim rezultatima, posebno sa najnovijom familijom autobusa uradjenoj sa partnerima iz Italije!
Sa njima su uradili su za sada tri tipa autobusa, minibus i zglobni autobus za gradski prevoz i medjugradski-turisticki autobus!
Ja cu ovde postaviti neke od modela!
Ona se sa posebnom paznjom obraca na gradske autobuse, i to joj je primarni program, ali ja cu ovde postaviti i buseve koji nisu gradsko-prigradski!!

Ikarbus 412, sa MAN tehnikom.
Ikarbus 301 takodje sa MAN tehnikom. Ovo je stari model, a noviji model je dobio komercijalnu oznaku 312 i stvarno ovaj sto je uradjen sa italijanskim dizajnom ima izuzetna karakteristike. A ono sto isto krasi ovaj autobus jeste da je ispitan na bocno prevrtanje i taj test je polozio odlicno te zbog toga ce se plasirati u Italiji(do sada je bio plasiran i u Rusij) jel ima dozvolu za zemlje EU.

Danasnji model 312 nije ovakav, mnogo je boljeg dizajna! Nemam jos sliku, ali nesto moze da se vidi na ikarbusovom sajtu!Ima jos mnogo modela, kao sto znate iz IKarbusa! Pre svega iz gradskog prevoza!

Ikarbus 308 minibus, prave ga u svim  verzijama gradski do turisticki, gde i varira oprema!


suikar:
IK-415

lav:

--- Citat: suikar - Siječanj 04, 2008, 22:56:10 ---IK-415

--- Kraj citata ---

Da to je ona moja fotka sa autobusi.net ;)

suikar:
Hehe.Vidi se da smo u toku...

davor:
kakva je zavrsna obrada i kvaliteta unutrasnjosti?
ako je na nivou dizajna, odlican bus :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju