Međugradski prijevoz > Croatia bus, Zagreb / Touring

Touring Croatia, Zagreb

<< < (58/59) > >>

MAN464:
Firme više nema :) Jedini preostali Tourismo (ako se ne varam- na kraju su ostala 3 (1515,1313,1616) od tih je ostao mislim sam 1515 koji vozi Nk Croatia Zmijavci a jedan je prodan Coco toursu. :)


Zaniljiva je ta ekonomija flixići kad su tek ulazili spuštali su cijene (mada da kažem nisu ni onda bili puno jeftiniji) a sad kad su više manje sami opalili po cijenama ali neka biće oept Hrvatska firm, a o razini komfora nebih ni govorio   hi

Frik85:

--- Citat: zlikowszky - Studeni 10, 2021, 20:23:18 ---O bože dragi, na kaj je firma došla!
To više ne znaš jel' Croatia Bus, jel' Touring ili Eurolines ili pak Flixbus! Ne baš tako davno, dobro posložena tvrtka sa snažnim vlastitim vizualnim identitetom koji je bio nepogrešiv i iz daleka. Danas čušpajz i košmar s gadnom krizom identiteta i pripadnosti, tipičnim za novohrvatska posla koja smo na žalost uvezli u vlastitu zemlju.

--- Kraj citata ---
Sve to ti je CB. Touring  Njemačka  ti je više  manje mrtvo slovo na papiru i samo pitanje  vremena  je kad,   se će  firma  zatvorili. A Flix je show  za sebe u Njemački  beže podvozari  od njega pa nek si svaki sam misli zašto

Tomek:
1414 Darko Tours
1515 Croatia Bus (NK Croatia Zmijavci)

Gdje su nestala druga dva?

mate:
Mislim da je jedan otišao negdje u Hercegovinu, ako se ne varam u Coco Toursu

tramvajac 92:
Trgovački sud u Zagrebu brisao je ovaj subjekt (pod nazivom TOURING CROATIA, društvo s ograničenom odgovornošću, promet i turizam, putnička agencija) dana 09.03.2019 rješenjem Tt-19/7171-1.

Objašnjenje: Croatia bus d.o.o. je preuzeo tu firmu, pripojio je sebi (što već i znamo), i onda je ugasio.

2017. je zadnja godina kad su predani financijski izvještaji i završili su sa netto dobiti od 307.547,55 kuna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju