Promet Makarska – fotografije

Autor maky, Studeni 21, 2007, 11:52:47

Lion's Driver

King Long kršina... ti lijevo on pravo ti desno on pravo a o radijusu okretanja da ne govorim. Pogledajte malo forum unatrag ima nekoliko slika. Stoji na istom mjestu brat bratu 10 mjeseci a nije bio registriran ni kad san ja tek doša radit ima točno godinu dana  ;D Danas je opran generalno i ispoliran. "Crno" se nekom piše nadam se ne meni.  8)

XDonald

Ne virujen da ce je za Zadvarje slat, to je bas gradski bus ... prije bi reka Tucepi, Podgora, Veliko brdo, di je dosta blize ...

Par slika Setri, 2 Starlinera i Coach:

Lion's Driver

Imaš kad krene nastava 4 linije sa đacima. 3 "školske" i ova moja prigradska koja ide cijelu godinu (Zadvarje kao polazište) Vjerojatno će na jednu od "školski". One idu od MA najdalje do Gradaca što i nije malo ali je pretežno magistrala i ravno. Ova što vi zovete Zadvarje ujutro vozi za Makarsku pa Bašku Vodu pa dvi Podgore i nazad Zadvarje. U 12:50 opet sa Zadvarja za MA pa 3 Brela i navečer 20:05 Zadvarje. Ali kad su god đaci (polasci 6:50, 12:50, 14:05, 20:05) bus svraća u Soline i kod Pelegrina pa ima dooosta brda. Osobno sam tio uzeti 499AL ako njen vozač ostane na 436BO ali se mom kolegi iz druge smjene ni malo ne sviđa automatik.

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

Dvi generacije Starlinera i Setre:

ploce12


mate


mate

Setra po dolasku iz Makarske

XDonald

S ponistre se vidi Setra  yahoo

Lion's Driver

Dobro je... hvala na dokazu da mi radi rasvjeta  ;D

Dreamwalker

Izgled ove Setre ne odaje velik broj godina i još veći broj kilometara koje je pregazila.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

markost

Da su još promijenili ove naljepnice na staklu bila bi ka nova.

mate


mate


XDonald