Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

mate

Bus Graf & Stift G sto je uzet od Autoturista...sluzi za prijevoz djece...trenutno je na istoku zupanije...tocnije u mjestu Donji Andrijevci...i sluzi za prijevoz djece iz okolnih mjesta u skolu...inace skinute su naljepnice Autoturista s njega...

Ivan1983

Da to je nekada bio 231 g.br u Autoturistu ;)

tovar

Cityliner SB-999-NG... u subotu, 06.09. imao manju prometnu. Vraćao se iz hotelskog naselja Solaris na rikverc na glavnu cestu, iza došao slovački terenac. Oštećenja na Citylineru su manja, spasila ga je kuka. Slovaku stradao branik i maska hladnjaka.

sshadow11

Zna li tko zbog cega prodaju svoja dva najveca autobusa: Neoplan, N 122 SKYLINER na kat; te Neoplan , 318 / 3K, --oba dva autobusa preko 65 sjedecih mjesta, jel im se neisplati ili zbog novih Citylinera ?

mate

sto se tice prodaje tih buseva mislim da od tog u blizoj buducnosti ne bi trebalo biti nista...jer ova dva busa sluze vrlo dobro za prijevoz putnika...jos pogotovo sad kad je skolska godina u tijeku...kako vidim svaki dan ovi busevi uz ostale koji voze prema istoku zupanije budu relativno dobro popunjeni...jer u mjestima na istoku zupanije uglavnom SB dominira s svojim linijama... ;)

a sto se tice Neoplana SB-999-BB...mislim da je on prodan...nisam 100 % siguran budem provjerio... ;)

sshadow11

#35
aha nasa san ga na prvoj stranici, mislim i ja da je prodan

mate

Jucer su dva busa Slavonija Busa vozili ucenike brodske gimnazije na ekskurziju u Sarajevo...radilo se o Neoplan Citylineru (SB-555-BT) i Neoplan Eurolineru (SB-333-NG)...

S319UL

Večeras oko 19.20 viđena dva Starlinera u Novoj Gradiški u smjeru Požege. Starliner s plavim zadnjim krajem i srebrni.
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

mate

troosovinski euroliner dobio svoju reigstraciju...SB-0111-NG...danas viden u Sl.Brodu... :)

mansg313

Dajte mi uslikajte onog zglobnog  Graf&Stifta ex autoturist

mate

evo ti slike s web stranice SB-a...nazalost ja trenutno nisam u mogucnosti da odem do tog mjesta...pa ga nisam ni uspio uslikati...al ja se nadam da cu ga uspjet uslikat...

http://slavonijabus.inet.hr/sb6666ng.htm

jmaric8@optinet

Slavonija Bus je najjači prijevoznik u okolici Slavonskog Broda pa i puno šire!A i gazda Franjo je jako ambiciozan i jako dobar kao čovjek,to vam mogu sa sigurnošću reći jer ga osobno poznajem i svako malo popijemo kavu na autobusnom kolodvoru u Slav.Brodu jer ja tamo radim.Vozni park mu je zakon a o ona 3 citylinera da i ne pričam.

bvrkljan

same pohvale djelatnicima slavonija busa...pogotovo mladim i savjesnim vozacima...veliki pozdrav iz zagreba  ;)

Tomek

Budući da smo danas doznali da su jednog Citylinera N116 prodali Francuzoviću, jel netko zna gdje su prodali Starlinere, jer mislim da su ih imali više od ova 2?

JOSIP500

Jednog su prodali Pajseru,privatniku u Zagreb.