Slike autobusa 2013.

Autor staypp83, Siječanj 02, 2013, 10:44:29

COVIK

Dugaaaaa ;D



... i onda uleti Dupin

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...


koordinator


Josip-Split

eo brodomerkurbus  ;D


i jedan bivši brodomerkur sa odvratno skinutom reklamom  >:(

koordinator

#19
G.b. 256

Paško

287 prošle subote



288 ove subote
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

markost

Malo poziranja







inače, meni se sviđa..

josiPLAN1

Je,slažen se može stat,lipo ga je vidit i čut.

Paško

#23


Nakon više od godinu dana sam napokon odradio jednu kvalitetnu vožnju sa starim Kaltenbergom. Iako je turbo motor u njemu, dani kad je išao kao metak su odavno iza njega. U zadnjih godinu dana je dosta ležao, u više perioda. Vidi se i čuje da nije u dobrom stanju. Pomalo me podsjeća na pokojnog g.b. 119 ("bušilica") jer su u prikolici pri stajanju jake vibracije (ponekad i u ritmu; kao da slušam afričke bubnjeve ;D), samo ne toliko kao što je bilo u 119. ::| Uglavnom, jako je loš, možda i najgori O 305 G po performansama, što definitivno nije u redu. Išao on sporije ili brže, bolile me uši na zadnjem sjedalu ili ne, još uvijek je zadovoljstvo sjest u turbo mašinu, bar za neke stare uspomene. Par slika (nisu baš nešto zbog kišice):




Pogled iz zadnjeg reda:
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!


Paško



Jedna sumračna na zadnjoj stanici jedinice

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Avtomontaža

#26
Citat: Avtomontažafan  u Veljača 13, 2013, 23:32:25
Nakon više od godinu dana sam napokon odradio jednu kvalitetnu vožnju sa starim Kaltenbergom. Iako je turbo motor u njemu, dani kad je išao kao metak su odavno iza njega. U zadnjih godinu dana je dosta ležao, u više perioda. Vidi se i čuje da nije u dobrom stanju. Pomalo me podsjeća na pokojnog g.b. 119 ("bušilica") jer su u prikolici pri stajanju jake vibracije (ponekad i u ritmu; kao da slušam afričke bubnjeve ;D), samo ne toliko kao što je bilo u 119. ::| Uglavnom, jako je loš, možda i najgori O 305 G po performansama, što definitivno nije u redu. Išao on sporije ili brže, bolile me uši na zadnjem sjedalu ili ne, još uvijek je zadovoljstvo sjest u turbo mašinu, bar za neke stare uspomene.
Nije on jedina 0305-ica iz Bamberga koja ima problem s vibracijama ozada. Autotransportov ŠI 541 ET(prije ŠI 881 AB, reklama za Jadransku banku) ima isti problem kao 120-ica. Naime kad stoji, nemilo drnda ozada. Ni on nije u top-formi, a i više ne vozi(uglavnom parkiran u garaži) nego vozi. Dugo se nisam vozio s njim, ali kad bi prošao gradom primjetio bih da se dosta ljulja. Taj problem s vibracijama je bio prisutan i kod ostalih mečki iz Bamberga.

Paško

Više leži, nego vozi

Dva dupina


Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

troosovinac

bela lađa

GTHD

 good_boy,ajde gasi požar buljimir