Labin

Autor shef, Lipanj 07, 2013, 20:58:10

shef

Citat: Glas IstreLabinsko Komunalno poduzeće Prvi maj uvest će početkom lipnja autobusnu liniju koja će povezivati sve dijelove Rapca te održavati vezu s labinskom starogradskom jezgrom, doznajemo od direktora Alena Golje. Minibus je trenutačno na oslikavanju ne bi li dobio prepoznatljiv izgled.

Cilj je turistima omogućiti veću mobilnost i podići kvalitetu života mještana te smanjiti prometne gužve tijekom turističke sezone. U Rapcu će linija povezivati ulice koje se stepenasto nižu jedna ispod druge: Gornji Rabac, Medulinsku, Opatijsku, Lošinjsku, Cresku, Jadransku, Ulicu slobode i rivu te turističko naselje Girandella. Veza sa starim gradom prvenstveno je motivirana njegovim jačim uključivanjem u turističku ponudu pa će turisti moći kupiti tzv. City Card, autobusnu kartu koja će uključivati posjet muzeju i drugim kulturnim atrakcijama te popuste u restoranima i trgovinama.

Vozni red i postaje minibusa još nisu određeni. (R. SELAN)

Za sada je ovakav, a bit će oslikan za par dana kad izađe na liniju:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

#1


KREPAT MA NE MOLAT !