Šta je previše, previše je

Autor Shole, Studeni 25, 2008, 19:54:35

Shole

Javio mi se danas prijatelj, bolje rečeno poznanik, sa pričom koja se jutros desila njegovoj ženi gastarbajterici  ;D:

Autobus gar. br.  1026   Ri-311-HK  (Setra S317HDH za one koji ne znaju), polazak  6:30  Rijeka-Opatija-Trst.   Gužva kao i obično, babe idu u Italiju prat guzice i zaradit nešto evrova pošto je kod nas sve u banani kako kaže premijer.  U Setri koja ima sjedišta 59+1+1, a putnika 60 i nešto.  I suvozačevo mjesto zauzeto, a  i na stepenicama sjede ženske.  Pošto je općepoznata činjenica da na međunarodnim linijama papiri i stanje "na terenu" moraju štimat, eto ti problema.  Ali šta je najgore u svoj ovoj priči, u Autotransu su znali da će bit problema pa su oni kao riješili problem u letu.  Dolazi 1026 na granični prijelaz, i 20m prije rampe iskrcaju se 3 žene i uđu u Citroen koji je vozio iza busa.  Naravno, policajci su sve to snimili i kad je bus došao na red pitaju oni šta je sad ovo!?   Šole se pravi glup (možda se ne pravi) i uvaljuje šprehu:  pa znate ovo ono, bla bla.  59 sjedećih mjesta, ajde nek su i ono +1 prodali, ali u busu su bile još 2 babe, i to gle čuda jedna čak i  BEZ KARTE !!!!.  I onda slijedi tortura koju svi mi jako dobro znamo iz kraja 80-ih.  Al je ovaj put razlika u tome šta policija stvarno ima i razloga gnjavit sve živo.  I riješi se to nekako nakon sat vremena, da bi iste te 3 žene šta su bile iza u Citroenu ušle nazad u bus 20 metara nakon rampe !!!!     

Pa brate mili,  ako je tom AUTOTRANSU toliko stalo do tih 159 kuna koliko je karta za te 3 žene, pa šta te majmunade moraju izvodit na očigled policije na graničnom prijelazu koja im u biti vjerovatno i ništa nemože.  Mogli su ih barem iskrcat iz busa zavoj prije G.P-a i ukrcat u bus parsto metara poslije.  Ne nego 20m prije i 20m poslije rampe.  Stvarno su zadnje smeće od kojih sam to najmanje očekivao.

Naravno,  kao što je spomenuto, ta sapunica je trajala nekih sat vremena i žena od dotičnog gospodina nije uhvatila vlak za Udine u 9:00.  A koliko je još takvih žena bilo koje su zakasnile na prijelaz pitaj dragoga boga. Bitno da su Krmpotić i ekipa prodali 3 karte više, ili ček ček malo, nisu ih sve uopće ni prodali nego su nekom završile u džepu, a 60 pošteno plaćenih karata je zakasnilo na autobuse / vlakove ili šta već za ić dalje od Trsta.

AUTOTRANS,  svaka čast vozaču kojem neću spomenut ime, a pogotovo prometniku na Žabici šta su na ovako lijep način prezentirali svoju firmu !!!

Ova tema će bit zaključana na vrhu nek je svi slučajni posjetitelji ovog foruma pročitaju!

ko_to_tamo_peva

To samo dokazuje da propis ipak nije propis i ne vrijedi jednako za sve!  :P :P :P

busfan

Nista, te zene ako su pametne sledeci put ce sa nekim drugim, a Autotrans ce umjesto 59 voziti 5 putnika

ko_to_tamo_peva

Kad je već postavljeno pitanje kršenje zakona vozača "Autotransa" da li netko zna kojim su oni propisom oslobođeni obavezom vezanja pojasom za vrijeme vožnje?! Jel to možda ima veze s time da lakše mogu pričati na mobitel dok voze ili ???  ???