Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

Bocko

Koja nesposobnost Autotroleja.
Objavili danas da je omogućena kupovina subvencioniranih karat studentima, ne treba nositi potvrdu jer je to još stara akademska godina.

Odem na web, ECC i kada hoću kupiti izbaci obavijest "Poštovani, produženje prava NIJE dozvoljeno, javite se u poslovnicu Autotroleja".


Pošaljem mail Dinersu, oni me nazovu i daju broj glasnogovornice Autotroleja. Nazovem ju i ona mi kaže da je to "teško tehnički izvesti za ovaj mjesec" i "najbolje da sam odem u poslovnicu".
Ma da, ići čak s Rastočina pješke do Jelačićevog, čekati u redu zbog njihove nesposobnosti. A kako se moglo sve ove mjesece prije? Situaciju mogu popraviti/vratiti pravo ali je netko nezainteresiran.

Btw poslovnice Autotroleja u Erste banci na Jadranskom trgu više nema?

Boki651

Zanimljivo, ističe se kako vrijede pravila kao i kod bona za mobitel, ako istekne datum, nema korištenja usluge dok se ne plati, a aktiviraju prava 3. u mjesecu, kad je već veliki broj studenata kupio nesubvencioniranu kartu.
Postavlja se pitanje, ko tu koga?

Shole

Dajte više shvatite da nije problem u Troleju nego najprije u onima koji odobravaju subvencije, i onda na kraju na Dinersu koji izdaje karte

Bocko

Ne, ovdje je problem Autotroleja.

Citat:KD Autotrolej obavještava sve studente kako je počela prodaja mjesečnih prava za rujan po subvencioniranoj cijeni. Potvrda ne treba jer je kod mjeseca rujna riječ o akademskoj 2014./2015. što znači da ste potvrdu već predali.

Međutim, netko iz Autotroleja je napravio da trebamo osobno ići u poslovnicu jer se samo tako može kupiti karta. Niti jedan student ne može online (Erste Card Club Online) kupiti kartu zbog gubitka prava ali nije nova godina.
Iz banke su mi rekli da je netko u Autotroleju pogriješio i da oni nemaju veze s pravima korisnika.
Uz to, svi ćemo još jednom, krajem ovog mjeseca nakon upisa morati još jednom ići u Autotrolej dostaviti potvrdu za Akademsku godinu 15/16 odnosno kartu za listopad.  glavauzid

mivano



Učenicima srednjih škola koji žive 5 kilometara dalje od mjesta škole država će sufinancirati prijevoz, tj pokaznu kartu u iznosu od 75 posto.

IZVOR: Facebook stranica kanala RI

kico101

A bus na slici je?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

na stajalištu  Trpimirova - neboder

MB Citaro


mivano

http://www.fiuman.hr/uhicen-zbog-napada-na-vozaca-autotroleja/
Uhićen zbog napada na vozača Autotroleja

"Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja koji je napao 63-godišnjeg vozača gradskog autobusa u Rijeci.

Riječ je o 45-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je na području Brašćina u večernjim satima 10. rujna verbalno i fizički napao spomenutog vozača. Vozaču je liječnička pomoć pružena na HMT Sušak, gdje su mu konstatirane lakše ozljede.

Prekršajnom sudu u Rijeci protiv 45-godišnjaka će biti podnijet optužni prijedlog temeljem članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (drsko ponašanje)."

mivano

Classici, jedan EL na bivšem peronu koji danas ne postoji...

https://www.youtube.com/watch?t=79&v=cTH5DbHWJ3s

111222

#445
jedno pitanje...sutra se upisujen da diplomski u iki, i naravno tribat će mi pokaz tj kartica koju već iman za prijevoz...e sad zanima me triba li tu karticu da tako kažen obnavljat? treba li ikakva dokumentacija - potvrdu o upisu, potvrda o boravištu itd za subvencionirani prijevoz?? ili se samo triban pojavit u troleju i obnovit karticu za listopad i donit 110kn??


M.A.N. boy

Jedna sitnica koja mi je sasvim slučajno zapela za oko dok sam gledao nove Urbanway-e pa sam skuzio da je i na svim ostalim plinašima novim i starim  identično,  a to je da nemaju onu naljepnicu "obavezno propusti bus s ugibalištima" koja bude na kraju busa. Pa me zanima kojim logikom se lijepe te naljepnice jer nijedan "plavac" tj plinaš to nema dok svi drugi narančasti imaju (osim naravno Regija i Croswaya ipak su oni Autotrolejeva viša klasa ;) ). Što stoji u zakonu po pitanju toga, jel to obavezno ili dobrovoljno, na koje se vrste  busa to odnosi, tipa gradski, prigradski i slično?

Ovako gledajući narančasti busevi  imaju pravo na prednost dok "plavce" tko šiša haha. Da li su plinaši "busevi drugog reda" !!!! (šala) ;)

mivano

Propustiti bus nije obvezno po zakonu. To je dobra volja vozača auta.

amalok.95

Danas 815 viden na L11, te navodno 675 vec 2 dana na 3A.