25 godina postojanja

Autor frukec, Ožujak 21, 2015, 22:43:09

frukec

25 godina postojanja Presečki bus-a odvilo se u krugu firme. Dana 19., 20., i 21. ožujka (četvrtak, petak i subota)  za sve posjetitelje vrata su bila otvorena. Tom prilikom u izlaganju su bili 5 vrsta Isuzu buseva (Citiport, Citibus, Turquise, Novo Ultra i Visigo), te 2 vrste VDL buseva (Citea i Futura). U razgledavanju buseva posjetitelji su mogli uživati od 09:00 - 16:00h.

Mogli su se vidjeti i ostali vrijedni primjerci oldtimer automobila i motocikla:







frukec


frukec


frukec


frukec


frukec


frukec


ChRiStIaN

Bilo je super. Baš prava prezentacija. Svi busevi otvoreni, ključevi unutra. Delaš kaj hoćeš :) Ja imam 153 slike ali su isti busevi pa nema smisla stavljati. Iz ovih se dobije isto dojam.
Mene se od ISUZU modela najviše dojmio VISIGO. Jednostavno se mora vidjeti uživo da se pravilan dojam upije. Ovi gradski CITIPORT i CITIBUS isto nisu loši. Rado bi ih vidio na našim ulicama i možda ću ih i vidjeti pošto idu u AP Varaždin :) Najviše me se pak dojmio u globalu VDL Futura. Autobus je pravi prikaz napredovanja VDL-a u segmentu prijevoza putnika i odličan mi je i dizajnom. Ako se drže provjerene taktike trebao i biti dosta ekonomičan kaj bude sigurno prepoznalo i dosta ljudi iz Hrvatske pošto su Future i Magiqi počeli sve više voziti na našim cestama unazad nekoliko godina.

PS. Hvala ti Fruk što si me uključio na svojim fotografijama, modelirat ću ti i ubuduće haha  ;D
@ Autobusi Hrvatska @

frukec