Autopromet Zagreb, Zagreb/ Nigra, Zlatar

Autor Tomek, Srpanj 06, 2008, 18:00:11

mate


mate


mate


gorgoroth


sniff

Citat: mate  u Rujan 02, 2018, 09:04:40
Ono kad s zollkama vozis liniju, u petak po dolasku iz Crikve

Mislim da je dobio ZG-060-D.

mate


mate


mate


mate

Ovaj bi isto valjda trebao ovdje, iako je i novo ime izgleda u opticaju

gorgoroth


dominik0

Vjerojatno ovaj forum nije pravo mjesto za pisanje žalbi na loš način poslovanja firme u pitanju, ali samo bih htio podijeliti svoje loše iskustvo
Ovog tjedna sam kupio kartu za liniju ZG-RI Autoprometa Zagreb d.o.o preko stranice akz.hr. Cijena karte bila je nekoliko kuna jeftinija od ponuda ostalih firmi za istu relaciju (vjerojatno zato što je škreb planirao poslati kombi umjesto busa).
Stranica akz.hr nudila je kupnju karti za prvih 20 sjedala.
Kada sam stigao na kolodvor, busa nije bilo nigdje. Kolege putnici i ja pretpostavili smo da se firmi nije isplatilo prevesti nas jer je bilo samo četvero putnika. Firma, međutim, nije odlučila kako bi bilo fer prema putnicima javiti da se linija ipak otkazuje.
Nakon dvadesetak minuta kašnjenja, Autobusni Kolodvor Zagreb uskočio nam je u pomoć i osigurao nam prijevoz preko drugog autobusnog prijevoznika, uvažavajući naše, već kupljene, karte.

Cilj ove objave je informirati potencijalne putnike na incident iz režije firme Autopromet Zagreb.doo, kako bi mogli donijeti bolji odabir o kupnji usluga prijevoza.
LP

mate


shef

Tablice ovog Mastera iz prethodnog posta sada su ovoj 319UL nekada Knežević koja se već prodaje
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

gorgoroth


Paško

Slika je grozna, ali ovog, izgleda, nismo imali ili barem nismo s ovim regama.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!