Izgled foruma

Autor Tomek, Siječanj 12, 2010, 02:04:22

Paško

Prijevodi nekad nisu najbolji (to je do SMF-a, mi njima ne upravljamo). Engleski times je umjesto puta preveden kao vremena
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Čelični

#121
Zanima me što znači [Dodaj popisu Prijatelja] na pregledu profila članova foruma, nađenih na dotičnom popisu članova foruma.

LP i unaprijed hvala !

Paško

Zar nije logično? Možeš dodati korisnike koje smatraš "prijateljima" na listu za prijatelje. Potpuno beskorisna funkcija, ali neke veseli. :)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Čelični

#123
Hvala puno amfan  ;) !

Čelični

Sad će te me stavit u "top" ako ja nekoga stavim na popis prijatelja i to kliknem i pojavi se [Izbriši iz popisa Prijatelja] da li osoba koja je dodana na popis prijatelja vidi tko ju je postavio na dotični popis?  ???

Lijep pozdrav, unaprijed hvala i isprika na smetnji !  ;)

netko

Mogu li se sa foruma anulirat padajući google oglasi sa "vrha" stranice.?

Iritirajući su i zauzimaju mjesta.

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

smogovci.bbb2

Što se dogodilo sa izgledom foruma? Zašto je sve na ENG? Zašto se ne mogu slati poruke? Zašto o svemu ovom šutite moderatori, global moderatori >hammer<
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

elez

Ista stvar je i meni, izgled katastrofa, jučer cijeli dan nisam mogao pristupit forumu... Jel tražite rješenje moderatori??
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Servis

#128
Hosting je prebacio forum na server većeg kapaciteta i u procesu se nešto poremetilo te iako je hoster pokušavao rješiti problem u više navrata, jedino rješenje da forum ne bude duže vremena neaktivan je da se ažurira konačno na aktualnu SMF verziju što je poželjno iz mali milijun i sigurnosnih i praktičnih razloga.

Veći dio problema je otklonjen, ostatak će biti rješen što brže moguće i ovisi o privatnom vremenu svih nas koji volonterski sudjelujemo ovdje. Ovakve situacije su normalne kad se diže verzija na aktualnu jer je SMF u ovoj verziji drastično izmijenjen.

smogovci.bbb2

Niš mi nije jasno. Odgovorite jednostavno, bez filozofiranja sa tehnikalijama koje nas vjerujem većina ne kuži, HOĆE SE VRATITI STARI IZGLED FORUMA ILI NE. I zašto nas unaprijed niste obavijestili da će biti promijenjen server a ne da mi je pristup forumu nedostupan  >hammer<
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

gorgoroth

Piše da će uskoro riješiti, šta histeriziraš

BestOne

Meni izgled nije nimalo važan, tako da je apsolutno svejedno. Važni su podaci na forumu, a oni su netaknuti. Na izgled se čovjek navikne za dan-dva čak i da ostane ovakav.

BestOne ~ autobusi.org

421

Na sličan način je, stari uređaj ATRON zamijenjen s novim LCDom i softverom u vozilima ZETa.
Nažalost, ne nabolje i unaprijeđeno, već lošije od starog na koji smo se prilagodili i koji se pokazao dobrim i boljim od novog koji je samo dobio grafiku.
Nadamo se / očekujemo da će forum biti bolji. Ovakav scenarij liči na uvođenje sistema u Prometa:
"Kroz srpanj smo krenuli kroz implementaciju zahtjevnog sustava ticketing-a, koji se prvi na području Hrvatske u ovakvom obimu odjedanput uvodi. Bližimo se potpunom funkcioniranju tog sustava.
Za vikend smo u našoj aplikaciji pustili još jedan modul, a to je vozni red. Sada svi naši korisnici mogu, pored svih stvari koje su mogli do sada koristiti kao što je kupnja karata, pregled prodajnih mjesta ili otvaranje punog profila, vidjeti vozni red. Preostalo je još staviti u funkciju jedan od sedam modula, a to je planiranje putovanja s rutama putovanja na sve destinacije koje su u našem redu te praćenje autobusa putem GPS-a u realnom vremenu i na realnoj lokaciji.
Time će započeti i rad displaya postavljenih prije 15-ak dana na najprometnijim autobusnim stanicama u gradu. Polako se približavamo komplementiranju cjelokupnog postupka implementacije sustava e-ticketing - kazao nam je Delić.
Otkrio nam je da bi potpuni završetak aplikacije trebao biti kroz desetak dana.
- Prema informacijama od strane izvođača mislimo da bi to trebalo biti u roku od sedam do maksimalnih deset dana biti u potpuno funkciji."

Kad nestrpljivi forumaši  mogu očekivati finalnu verziju?
@ gorgoroth
smogovac ne histerizira, već pita za prijatelja.
Više ga brine nesrazmjer tvojih 13,647 naspram njegovih 4,408 objava.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

DWProski

Nemre sve biti savršeno kao Urbana pa da ubodu dizajn iz prve  ;D zato pustite admina/e da rade koliko mogu (stignu)

Servis

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 30, 2022, 10:21:33Niš mi nije jasno. Odgovorite jednostavno, bez filozofiranja sa tehnikalijama koje nas vjerujem većina ne kuži, HOĆE SE VRATITI STARI IZGLED FORUMA ILI NE. I zašto nas unaprijed niste obavijestili da će biti promijenjen server a ne da mi je pristup forumu nedostupan  >hammer<

Smiri doživljaj. Jesi donator foruma pa da imaš pravo se tako bahato postavljati? Stvar je trebala biti rutinska, nažalost nije jer je forum poveći i sa povećom bazom podataka. Nema smisla bombardirati forum sa tehnikalijama koje većina ne razumije.

Jesi ti možda upravo platio 500 kuna iz svog džepa da se vrati stari izgled jer danas sve košta?

Sve će se dovesti u red.