Voznik, tisti post katerega si napisal razumem ampak odločil se bom raje za hrvaški jezik.
Ne zbog toga što mi je ispod časti govoriti i pisati na slovenskom - naprotiv, drago mi je da te razumijem i da se mogu razgovarati i s onim Slovencima koji nas kakti ne razumiju.

Pišem na hrvatskom zato što postoje dijelovi moje zemlje koji su prilično udaljeni od tvoje zemlje, koji se nisu imali potrebe susretati sa slovenskim jezikom, koji čak (ne uzimajući u obzir neke moderne tv tehnike) nisu u životu primili signal bilo koje slovenske tv ili radija. Ti ljudi te nažalost ne moraju ili ne mogu razumijeti. Zbog toga je prije nekog vremena išla molba prema slovenskim članovima da pišu na hrvatskom jeziku ili da pišu na mješavini hrv-slo poput tebe u nekim prilikama - a sve kako bi bili što razumljiviji.
Što se uređenja tiče. Cijeli forum je preuređen u skladu s interesima članova i aktivnošću članova u posljednje vrijeme. Kada me pitaš kome je smetala Slovenija onako, reći ću ti da nije smetala nikom ali je nepotrebno zajedno s još dosta tema produživala naslovnicu pa je trebalo skrolati nepotrebno puno da bi se pregledala naslovnica. Na ovaj način, upravo suprotno od toga što ti govoriš, izdvojena je u child boards "drugih država" kako bi i dalje bila vidljiva na naslovnici. Kao što je Tomek pojasnio, za Sloveniju, kao i za npr Osijek, Brioni Pula, PP Zavidovići vrijedi isto - oni koji su primarno vezani za te teme ako ih žele u zasebnim podforumima neka se oko toga i potrude. Mi nemamo ništa protiv da Slovenija ima više materijala i od svih hrvatskih tema zajedno - za takvo nešto sigurno bi vas znali nagraditi položajem na naslovnici i forumu općenito. Ali koliko vidim, ti imaš alternativu, pa nas pozivaš na neki drugi forum. Hvala, doći ću.
Samo nemojmo tako jadno spuštati priču na razinu na kojoj ona nije i zapravo ucjenjivati jedni druge nekakvim prijetnjama ili optužbama. Conecto je dobro rekao, ovo je medij svojevrstan kao i cijeli internet, ali javni medij može biti HRT ali ne i ovaj forum. Mi ne moramo ispunjavati javnu funkciju, nego se možemo ponašati u skladu s onim što nam donosi neku korist - u ovom slučaju isključivo postove, fotke i druge materijale. To je ono kaj mi tražimo, srećom tu nema love, jer da je ima bojim se i pomisliti kakvih bi sve rasprava bilo. Dobro da ne slažemo teme po razvijenosti zemalja ili krajeva na koje se odnose...u tom slučaju neke bi od sramote trebali maknuti s foruma vljda ako bi neko to tražio.
Ja ću se sad ponijeti kao Jaca i bilo koji drugi Hrvat - pognut ću glavu, vratiti Sloveniju i Makedoniju tamo gdje su bile (i gdje im je mjesto, kaže voznik) i naravno ispričati se zbog nanesenih duševnih i inih boli svima koji nisu shvatili preraspodjelu na forumu ili su se njome našli uvrijeđeni. Dakle, voznik - opravičujem se.