AP Imotski / Autoherc Metković - razno (2)

Autor im, Prosinac 29, 2016, 13:20:57

tramvajac 92

Nisam siguran da bi to prošlo, iskreno. Jer iako Arriva ima para (nemojmo se zavaravat, mora imati),  ne mogu pokupovati sve veće prijevoznike u državi, ni kao Arriva grupa, što znači ne da na busu piše Arriva Hrvatska d.o.o. nego APP d.o.o., postoji zakon koji brani da nastaju monopoli (ili duopoli u ovom slučaju.

U slučaju da Arriva preuzme sve što se priča da bi preuzeli, postali bi jači od Čazmatrans grupe i to jako, imali bi pod "kontrolom" otprilike pola države.

Dreamwalker

Prošlo bi sigurno. U okolici Imotskog i u Hercegovini imaju Croatia Bus kao konkurenciju. U Slavoniji imaju Čazmatrans (oni im zapravo nisu konkurenti nego kooperanti), Slavonija Bus i eventualno Francuzević. U Istri imaju Brione i Fils. Na Kvarneru imaju monopol.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Lion's Driver

Garaža se čisti ćošak parkinga na kolodvoru na moju sreću puni. Slika nije baš za u slike smetaju jedan drugom a i ja sam nespretno auto ostavio  ;D

Definitivno ih je lijepo vidjeti posebno Manaşa SL222... autobusi koji bi itekako još mogli služit svrsi da je ikoga briga za njih.


ManNLNG

EUROBUS AV120

Lion's Driver

Ko će to znat.... rashodovana ekipa je vjerojatno uništena nema ni Mercedesa ni Neoplana koji su se mogli vidjeti sa ceste. Pred garažom su još 2 Setre 319UL koje pomalo čepušaju i sivi MAN ex Brioni od onog što nevalja. Ova dva na kolodvoru... ostalo ne znam

ManNLNG

EUROBUS AV120

tramvajac 92


elez

Jel ovo SL222 ima klimu ili mi se samo cini?  umnik2
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Lion's Driver


Frik85

Opet see na veliko priča,da se firma prodaje I da idu linije kod flixa

Lion's Driver

#55
Jednu je uzeo Knežević i već se zna ko je priša ko vozi za njega.

Mene zanima šta će bit s Autohercom u IM oće ostat na đacima ili će ga potpuno maknit. Linije iz Hercegovine će ostat al pod kojim tablicama nezz

MAN464

Jeli Knežević uzeo Njemačku neki govore da ih je Arriva uzela?

Inače ovih dana Hvala Bogu Dragom Crobusa po cesti samo tako inače gdje je Temsa ? Hvala unaprijed.  hi
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Frik85

Arriva je u minusu tako,da monentalno ima zabrano kupjne bilo koje tvrtke.

415 ul


Lion's Driver

 Ljudi o čemu vi... Nije prodan autoherc nego linije flixbusu koji će odredit kome ih dat da voze.... a temsa temsa je u garaži (bar je bila kad sam bacio pogled)