ZET-ova Crna kronika (2)

Autor Shole, Rujan 01, 2014, 15:17:05

Robert

Ovo je friško.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk


marin

Na kaj se ti ložiš  glavauzid
To ne spada u ZET-ovu crnu kroniku uopće.

Citaro04

Desni čošak prednjeg branika je vjerovatno nastradao udarcem u rubnjak ili nešto slično niže visine. Uglavnom sigurno nije sudar s drugim vozilom.

Robert

#528
Ne mogu reći sa sigurnošću osim da se izbliza na braniku vidi otisak i da je u nešto udario te ne izgleda da je baš bio rubnjak, prije stupić uz rub ceste (možda maš kod bolnice sv Duh gdje bus nakon prve stanice skreće u ulicu Sveti Duh). Htio sam samo napisati da je to novo oštećenje, a bus je danas normalno na 128. Ako to što je kolega napisao da nije za crnu kroniku neka admin makne sliku u odgovarajuću temu iako mislim da ovdje može ostati.

marin

#529
Oke je da si ti to primjetio, ali to nije vrijedno spomena jer je to gotovo svakodnevno. Puno ih je ogrebano, oštećeno, a ovo je naspram nekakvog sudara-sitnica.

tamlover

Jutros oko 5:10 požar autobusa na Šestinskom dolu. Bez putnika. Ne znam detalje.

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Man coach2

#531

smogovci.bbb2

I dobro, hoće li sad ZET dobiti zamjenu za izgoreni autobus pošto je na leasing ili je potpisan "neki ugovor" kako to već ide kod nas pa će biti pušing rođo ???
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

#533
Citat: Man coach2  u Veljača 01, 2019, 07:29:02
https://www.24sata.hr/news/buktinja-u-rano-jutro-autobus-zet-a-zapalio-se-na-sestinama-611920

Nazalost ode Iveco, mislim da prvi na nasim prostorima
Na zagrebačkom Šestinskom dolu jutros oko pet sati zapalio se autobus ZET-a na liniji 129. Ugasili su ga vatrogasci, izvijestila je PU zagrebačka.

Na teren je izašla policija koja obavlja očevid.

Iz ZET-a su izjavili kako je vatra buknula na motoru. U autobusu je tada bio jedan putnik koji je odmah izašao. Vozač je reagirao, no nije uspio ugasiti požar i do dolaska vatrogasaca vozilo je u potpunosti izgorjelo.

Tijekom gašenja požara, vozač se nagutao dima i pružili su mu liječničku pomoć.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Volzhanin

Vratit cijelu seriju i tužit ih...kao i Autotrolej za Citare

marin

#536
A kad sam ja rekao da su poluproizvodi, da lampe ne mogu tako lako izgarat u kratkom roku na svim autobusima, da su slagani za nekog drugog tko je bio nezadovoljan i vratio ih, što se čak i vidi po onim Bustecima unutra koji ne rade itd itd....ovo se ne smije desit....da se razumijemo, nije se smjelo desit niti sa gbr. 335, ali mi jednostavno nisu sjeli osim po pitanju udobnosti. Svi su samo gledali kak su autobusi lijepi i mirišu po novom. Čim su ta stakla počela padat na više komada i lampe pregorile na apsolutno svima, zamijenjene nove i opet pregorile, svašta je tu bilo jasno. Tko zna da i od te lampe nije šlus bio, ništa čudno kad je došlo od motora. Prijatelju, u dva mjeseca  dve lampe odu, na svakom....ajmo uzmi ih nazad ili rješi kvar....zapalio se bus....tek sad ajmo svi nazad, baš me zanima kaj će sad Bandić jadan u javnosti reć.

Paško

Citat: Volzhanin  u Veljača 01, 2019, 09:26:19
Vratit cijelu seriju i tužit ih...kao i Autotrolej za Citare

... ako ZET nije kriv za zapaljenje.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Renault25

Jel ne bi trebalo biti neke garncije od strane proizvođača i nije li obvezno da autobusi koji se uzimaju na lizing imaju kasko. Kakav god da je ZET sigurno nije kriv za ovo kako neki "nagovještavaju".