Razno (2)

Autor Paško, Kolovoz 29, 2016, 16:53:17

Lion's Driver

Kad bi netko podrzava takvo ponasanje vozaca bio bi lud, pogotovo prema zenskoj osobi. Kod mene mu ne bi ginula suspenzija bar na određeno vrijeme, ali sto jest jest, pretvaramo se u los svijet, gdje nam odrasli glume veliku Europu a mladost Ameriku i njihove trendove.

COVIK

A tko kaže da ta "mlada splićanka' govori istinu? Postoji i druga strana medalje. Zašto se novinar nije potrudija i potražija dotičnog vozača? Pa da čujemo i njegovu stranu priče. Ovako vozač ispada jedini krivac.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Citaro O530

Što se tiče svijeta i odraslih i mladih, to je već sad druga tema. Što se tiče vozača i mlade splićanke, da on nije kriv i da je mlada splićanka lagala, on sam bi se obratio medijima i branio se.

Paško

https://slobodnadalmacija.hr/split/splitski-promet-od-danas-vise-nema-predsjednika-nadzornog-odbora-mate-zeljko-objasnio-nam-je-razloge-zasto-bas-sada-odlazi-iz-javnog-prijevoznika-1222454

Citat:Splitski 'Promet' od danas više nema predsjednika Nadzornog odbora! Mate Zeljko objasnio nam je razloge zašto baš sada odlazi iz javnog prijevoznika
PIŠE NIKOLINA LULIĆ
7. rujna 2022. - 17:52

Mate Zeljko od danas više nije predsjednik Nadzornog odbora "Prometa". Tu nam je informaciju sam potvrdio kazavši kako iz javnog prijevoznika odlazi svojevoljno zbog privatnih obveza.

Predsjednik ovog tijela Zeljko je postao 2017. godine, za mandata gradonačelnika Andre Krstulovića Opare kada je ovo gradsko poduzeće bilo u neusporedivo goroj situaciji nego što je danas.

- Nakon pet godina stvari su se u "Prometu" napokon posložile kako treba, dovršeni su važni procesi restrukturiranja i reorganizacije, te je, evo, nedavno, uveden i e-ticketing. "Promet" je sada uredna firma i mirne duše smatram da je došlo vrijeme da netko drugi preuzme ovu dužnost - kazao nam je Zeljko dodavši kako je ostao u dobrim odnosima sa svima u ovom komunalnom poduzeću.

Zanimalo nas je što mu je u ovo proteklo vrijeme kao predsjedniku Nadzornog odbora bilo najteže.

- Kad sam došao u "Promet", to je bila tvrtka u problemima, na nekim radnim mjestima s viškom ljudi na drugima pak s manjkom. U tvrtki je djelovalo šest različitih sindikata, a sada su samo dva, unutar samog kolektiva su bili loši odnosi... - prisjeća se Zeljko problema koje je zatekao.

Sada su se, s obzirom na sve provedene bitne promjene, stvorili temelji da splitski javni prijevoznik i dalje napreduje, smatra naš sugovornik.

Naveo je kako ga Skupština "Prometa" neće trebati razriješavati funkcije, već mu je zakonom omogućeno da to napravi sam, što je danas i učinio. O svojoj je odluci obavijestio i gradonačelnika Ivicu Puljka koji mu se, kako kaže, zahvalio i poželio mu sreću.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Putnik79

Ako može mala pomoć, kojom linijom je najlakše doći od autobusnog kolodvora Split do opcinskog suda u Splitu, hvala unaprijed na pomocu......

Paško

Najlakše ti je linijama 5 i 5A koje idu do Dračevca. Staju točno nasuprot autobusnog kolodvora. Linijom 10 također nije daleko.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Putnik79

Citat: Paško  u Rujan 20, 2022, 09:57:15Najlakše ti je linijama 5 i 5A koje idu do Dračevca. Staju točno nasuprot autobusnog kolodvora. Linijom 10 također nije daleko.
Hvala puno na odgovoru,pomogao si mi puno.... thumbs

Putnik79

Bio sam neki dan poslom u Splitu i moram pohvalit sve, voznju linijom 5 od autobusnog kolodvora do Dračevca, samog vozaca autobusa, sustva napalate karata, ceste na kojima nema crvenih uspornika kao u Zg koji unistavaju autobuse itd.Uglavnom Zagrepčani karta 13 kn i malo tko da ju nema u autobusu  pa se zapitajte....

myildirim129

#698
Ekipa imam mali problem. Već kao srednjoškolca me kontrolor uhvatio bez karte (2019.godine) i sad mi je došao Prekršajni nalog gdje bi trebao platiti ukupno 300KN. Da li možda postoji kakva šansa da se izvučem, da ne platim? Inače sve do 6.mjeseca 2019 sam redovno svaki mjesec imao važeću pokaznu kartu, no eto prvi put sam se švecao tada u 7.mjesec i kontrolor me uhvatio haha ima li mi spasa od kazne??

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk

Intouro


myildirim129

300kn nije malo za nas studente...

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk


Intouro

Oće ti bit malo dogodine kad kazna bude 3,4 puta veća?

Nitko

#702
Citat: myildirim129  u Listopad 18, 2022, 20:01:16Ekipa imam mali problem. Već kao srednjoškolca me kontrolor uhvatio bez karte (2019.godine) i sad mi je došao Prekršajni nalog gdje bi trebao platiti ukupno 300KN. Da li možda postoji kakva šansa da se izvučem, da ne platim? Inače sve do 6.mjeseca 2019 sam redovno svaki mjesec imao važeću pokaznu kartu, no eto prvi put sam se švecao tada u 7.mjesec i kontrolor me uhvatio haha ima li mi spasa od kazne??

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk

ista stvar, samo je mene u 8 misec uvatilo.  ;D Samo meni još nije ništa došlo i nadam se da neće  :)

elez

Zastara ti ne može još nastupit, pitanje je smi li Promet pokrenit postupak ovrhe. Snađi se kako moš i plati, doć će ti prvo zatezne kamate.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

elez



Jedan kratki video s Poljuda i poziranje našeg gradonačelnika
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...