Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

actros

sve vozi isti bus, tabla je preko veze jer nisu drugačije mogli registrirat liniju... za uvest novu liniju Ri-St moralo bi se ostaviti vremenskog razmaka 90minuta (tvz. zaštitno vrijeme) u odnosu na ostale polaske, a to nije lako uskladit jer sada između Splita i Zadra ima čak 38 polazaka dnevno, pa zato u papirima liniju prikažu kao 3 kraće linije, a jer je onda potrebno i manje zaštitno vrijeme

STIB

Je li onda isto tako (isti bus) i za linije Zagreb-Crikvenica s vezom u Fužinama?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

NP-549

Naravno.  Isto zbog dozvola piše da je veza, a ustvari nije nikakva veza nego 1 bus ide u komadu.  Interesantno da na voznom redu na web stranici ne piše da je presjednje, a na tabli na pusu piše da je.

Neznam kako karte prodaju na tim polascima.  Dal trebaju dvije rezervacije......

Dreamwalker

Da. Ja sam išao sa Slavonija busom prema Krku veza Bosiljevo i dobio sam Zagreb - Bosiljevo i Bosiljevo - Krk, a bus je bio isti.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

ikar

Linija je u 13:40 Rijeka-Delnice-Zadar sto vozi jedan bus, a u Zadru je mogucnost presjedanja na liniju 12:30 Rijeka-Split. Za kombinaciju sa presjedanjem u Zadru se uredno prodaju karte.

NP-549

i onda kupiš rezervaciju na 13:40  Rijeka—Zadar sa presjedanjem na Zadar—Split,  a ovaj drugi bus krcat jer je u Zadru oko 5 sati popodne., a cijelom dionicom Rijeka—Split ustvari vozi lokalne putnike.  Rijetko tko ide velikim dijelom trase.

lussin

I oni su dali svoj obol za ESI, voze transfere sa Plesa i ZL Rijeka do hotela te trsatskog Kampusa i studentskog sela I.G.Kovacic. Takodjer po potrebi povezuju Kampus i Zagreb s tim da se treba predbiljeziti 48 sati prije polaska. Polazak 9:00 iz Rijeke, 20:00 iz Zagreba

zlepur1

Citat: NP-549  u Srpanj 16, 2016, 11:31:42
i onda kupiš rezervaciju na 13:40  Rijeka—Zadar sa presjedanjem na Zadar—Split,  a ovaj drugi bus krcat jer je u Zadru oko 5 sati popodne., a cijelom dionicom Rijeka—Split ustvari vozi lokalne putnike.  Rijetko tko ide velikim dijelom trase.
Tija sam se samo nadovezati na ove postove pa da pojasnim da je ista situacija sa Samoborčekom na limiji Zagreb Šibenik(veza Jastrebarsko) i App-ovim linijama na Zagreb-Osijek, Split-Harkany itd koji imaju malo more tih veza npr.Split-Jasenice,Jasenice-Zagreb,Zagreb -N. Gradiška.N.Gradiška -Punitovci i tako do Osijeka.Znači vozi sve jedan bus s tim da Samoborček izdaje dvije karte ZG-Jaska i Jaska_ŠI ,dok app izdaje samo jednu kartu ovisno o relaciji za koju kupuješ.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

zlepur1

Danas na šibenskom kolodvoru oko 12.15  setra 415 na liniji Rijeka-Split.Ništa neobično ali prvi put sam vidija da ova linija prometuje preko Otočca i Gospiča,odnosno ide autoputom do Zadra.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Osoblje

Na facebook smo dobili ove dvije raritetne slike lokalnih linija oko Crikvenice.

Crafter  #1486  na CityBUS liniji za  Jadranovo,  a ispod njega stari Renault Master #1376 na  kružnoj liniji  Crikvenica-Grižane-Klarići-Crikvenica
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

5AR

Nekad je za liniju prema Grižanima bila tabla Crikvenica - Crikvenica a u sredini manjim slovima pisalo Grižane i Klarići a sa druge strane obratno, ovisi koji smjer / krug bi bio,  dok sad to piše za jadranovo.

lussin

Sa ljetnim voznim redom malo promjena na linijama za Cres/Lošinj. Veli Lošinj-Rijeka-Zagreb u 16:45 do Zagreba ide samo od petka do nedjelje, a od ponedjeljka do četvrtka samo do Rijeke i vozi ju PJ Cres (danas 1264). Ukratko:
Iz Velog Lošinja: 4:30 (preko Krka, Rijeka-Zagreb), 6:15 (preko Opatije, Rijeka, veza za Zagreb), 11:00 (isto kao 6:15), 15:45 (preko Krka, direktno za Zagreb), 16:45 (preko Krka, gore pojašnjeno), 18:30 (isto kao 15:45)
Iz Rijeke: 7:00 (preko Opatije, veza iz Zagreba), 10:00 (preko Opatije), 14:30 (isto kao 7:00)
Iz Zagreba: 7:00 (preko Krka, direktno za V.Lošinj), 9:00 (isto kao 7:00), 14:15 (preko Krka, Zagreb-Rijeka)

ikar

#567
Interesantno kako se ova nova linija u 7:00 iz ZG (povratak u 15:43!) nije pojavljivala niti u online voznom redu, niti u voznom redu AK Zagreb, a niti u tablici voznog reda Agencije ASL, da bi se jučer odjednom pojavila svugdje. Moguće da su kasnili sa dobivanjem dozvole pa je uletilo u zadnji čas!

Linija se službeno vodi kao Zagreb-Cres veza Cres-Veli Lošinj.

BTW - Navodno da i Slavonija bus vozi liniju u 7:30 Zagreb-Mali Lošinj, 16:00 Mali Lošinj-Zagreb. Tako bar vozni red na AKZ.hr kaže!

lussin

Piše i na stranici Slavonija busa, zanimljivo. Ove sezone su otoci Cres/Lošinj baš pojačani

ikar

Danas se na webu Autotransa pojavio letak sa voznim redom za Ljeto 2017. U slučaju da ga koristite obavezno provjerite na on-line voznom redu vozi li stvarno željeni polazak ili ne jer je vozni red prepun pogrešaka, pogotovo vikendom. Čini mi se da je osoba koja je sastavljala VR prepisivala podatke iz službenih koncesija koje ne odgovaraju stvarnom stanju.