Razno (2)

Autor Paško, Kolovoz 29, 2016, 16:53:17

Lion's Driver

@josipgrgin pišeš kap u moru onoga zbog čega Prometovci i prosvjeduju i što svi znamo... a znamo i to da po pitanju tehničkog veza čuda čini a k tomu gradaka firma... ne može ne proć. prosvjed je bio, na prosvjed su pozvani i oni van Prometa pa i ja i žao mi je što ih nisam mogao otić podržati. sad triba čekat da vidimo oće šta bit. U konačnici to je prosvjed koji teži boljitku cijelom gradu Splitu i okolici, stanovništvu a ne samo Prometu. Zašto vozač mora ići na bolovanja zbog boli u leđima, zašto mehaničar mora prat ruke u uljavom i smrdljivom lavandinu, gledat kad će mu oplata s krova past na glavu.... zašto putnik koji se vozi svega 10ak min u busu mora izać van mokar ko čepina od znoja... a svi oni "gore" trljaju ruke na mukama grada Splita i daju lažna obećanja, tješe i Promet i grad novim autobusima, ponašaju se kao da će to rješit sve probleme i na kraju će im to biti izlika za svaki drugi problem "nabavili smo buseve šta još hoćete" Da ne spominjemo dalje bezzakonje na splitskim cestama, napade na vozače, i to da vozači rade svaki dan van svih regula kako bi ispunili fond sati itd itd itd

RV

Citat: dominik,  u Listopad 18, 2018, 22:00:52
Ne znam kakve ovo ima veze s Zagrebom, da li je on možda kriv što se u Splitu ne znaju popraviti ceste itd...? Tko vam daje turiste??
Govorim o tome kako se Zagreb bolje održava nego Split. Bez uvrede.

dominik,

#452
Tu nadam se nema ništa sporno jer po tvom kontekstu posta ispada da je Zg kriv što se u Splitu ne održavaju ceste.

tramvajac 92

Dođi u ZG na  pivkan pa idemo i na vožnju s našim busevima. Mogu ti garantirat da ćeš se osjećati kao doma. Možemo i naći iste buseve čak ako hoćeš usporediti. ;D

man323

Bio sam u Zagrebu prošlog ljeta i ostao sam razočaran sa kvalitetom prometnica. Rupa na rupi, ruzinavi mostovi, niz ceste potoci.

podgora2

#455
https://www.dalmacijadanas.hr/pocelo-instaliranje-nadzornih-kamera-u-prometove-autobuse-cilj-je-podignuti-razinu-sigurnosti    Počelo instaliranje nadzornih kamera u Prometove autobuse: "Cilj je podignuti razinu sigurnosti" Čini se da se kod novih autobusa ništa neće prepustiti slučaju po pitanju devastiranja imovine Autor: Tekst & foto: RADE POPADIĆ - 22. listopada 2018. Prošlog tjedna su u splitskoj Gradskoj upravi ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje Tomislav Petric i direktor Prometa d.o.o. Split Tomislav Vojnović potpisali ugovor za nabavu 18 novih autobusa za splitskog javnog prijevoznika. Riječ je o projektu u okviru ITU mehanizma – Urbana aglomeracija Split kojemu je ukupna vrijednost 44.008.750,00 kuna, od čega EU bespovratna sredstva iznose 29.925.950,00 kuna. – Ovo je jedan od najvažnijih događaja u 70-toj obljetnici Prometa – kazao je direktor Prometa Tomislav Vojnović. Vozni park i ticketing su, kako je kazao, kičma i mozak javnog prijevoznika. Nabava novih autobusa ne samo što će smanjiti troškove održavanja, nego i negativan utjecaj na okoliš. Čini se da se kod novih autobusa ništa neće prepustiti slučaju po pitanju devastiranja imovine, pa se već sada počeo ugrađivati video nadzor u Prometove autobuse. – Video nadzori su dio ticketing sustava. Radi se o stavci koja je dosta skupa za 155 autobusa koje Promet danas ima. Uskoro počinjemo s pilot projektom na određenom broju autobusa. Kamere smo instalirali na dva autobusa, a u tijeku je instalacija na još nekoliko. Kamere će se mijenjati po svim linijama. S video nadzorom ćemo podignuti razinu sigurnosti u autobusima, a nadam se i prihod – kazao je Vojnović.

RV

Kopirao si cjeli tekst web stranice, probaj izbrisat nepotrebni dio i ostavi samo članak.

LukaST

Kamere prvo u sve c2 autobuse to bi po meni blio odlicno ;)

Intouro

Nova linija😂😂😂

josipgrgin


LukaST


Paško

Zanimljiva je slika, jel bi ju mogao postavit u punoj veličini, a ne da gledamo screenshot s mobitela?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Intouro

Ja sam je zaboravio izrezat prije nego li sam je stavlja


Dalmatinski anonimus

https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/572783/prometna-nesreca-na-krizanju-nedalo-od-jokera-autobus-oborio-pjesakinju-nesretna-zena-prevezena-u-bolnicu?fbclid=IwAR3IEDZ9Trqfo3LB3LAzKtqMDxMF76ecZmxN6lq2DXO9SGFajItRqTlXLzE

Prometna nesreća na križanju nedalo od 'Jokera': autobus oborio pješakinju, nesretna žena prevezena u bolnicu
Policija obavlja očevid

Na križanju na Kopilici, nedaleko od tgovačkog centra Joker, autobus je danas oko 13.30 sati oborio pješakinju starije životne dobi.
Žena je u bila pri svijesti kada je prevezena u bolnicu, no težina njenih ozljeda još nije poznata, doznajemo iz PU Splitsko – dalmatinske.

Detalji nesreće bit će poznati nakon dovršenog očevida


Ako se ne varam to je polazak 38me u 13:20h