ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

ManNLNG

To vam je Lions CITY nl313 a76 na šasijama od sl283 (turski Lions CITY)
EUROBUS AV120

MAN truck bus

#1261
Nesta si ti tu pobrkao.
To je MAN Lion's City U, prigradska varijanta Citya solo. MAN SL 283 je visokopodni autobus dok je Lions City niskopodan. MAN A76 šasija je oznaka za Lion's Citya M tj. midi.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

sibencan

Citat: MAN truck bus  u Studeni 08, 2018, 17:46:33
Nesta si ti tu pobrkao.
To je MAN Lion's City U, prigradska varijanta Citya solo. MAN SL 283 je visokopodni autobus dok je Lions City niskopodan. MAN A76 šasija je oznaka za Lion's Citya M tj. midi.

Nije ni Ü nego LE Ü.
1997 - 2017

ManNLNG

Oprosti to je A78 verzija Lions Citiya
EUROBUS AV120

ManNLNG

EUROBUS AV120

Shole

GPP Osijek ima takve.  Kupili ih nove pred nekoliko godina

Turbocity

Can someone tell me the service number of these new buses? Thanks  :)

Osoblje

Novost za koju nam se čini da nismo imali.
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

peron24

Jučer je kao zamjena sa izgorjeli Volvo 9900 stigao Neoplan Euroliner VU-736-CZ. Vidio sam ga na liniji Šibenik-Dubrava-Perković-Sitno u 14:15. Taj bus je inače vozio ljetnu liniju Šibenik-Vukovar ranijih godina.  Koga briga što se autobusi stalno kvare, zapaljuju i propadaju kada mogu dobivati zamjene kad god požele.  glavauzid
U vrijeme dok se nije pojavio Čazmatrans nakon brojnih kvarova i povlačenja neispravnih autobusa, obično bi došlo do kolapsa u lokalnom prijevozu a u zamjenu bi upadao Pražen, Antonio tours ili bivši Krka promet. Uzalud je slati nove autobuse kao pojačanja kada im je radni vijek u ATP-u skraćen. Oba Regija iz 2007. su u vrlo lošem stanju kao i MAN Lion's Classic iz iste godine. Od 20 autobusa koje su Varaždinci poslali 2003/04. vozi samo još jedna Aabenra. Upravo su varaždinski autobusi činili okosnicu u županijskom prometu dugi niz godina.
Za sav ovaj kaos koji traje već godinama u firmi (a trajat će i dalje) narod obično krivi šofere, što baš i nema puno smisla i logike. Niti je njima posao tehničko održavanje vozila, niti oni organiziraju linije i raspoređuju vozila, niti su odgovorni za financijsko poslovanje firme. Naravno da se tu usput malo i politizira po običaju. Gradski prijevoz koristi samo onaj tko mora ili tko ima besplatnu mjesečnu kartu. Kome god je potreban ikakav ozbiljan i pouzdan prijevoz snalazi se na alternativne načine. Mnogo je onih koji su samo zbog ATP-a išli polagati vozački. Neki bi za par tisuća kuna nabavili polovnu krntiju samo da bi imali čime ići na posao s kraja na kraj grada. U centru grada je ogroman problem sa parkingom tako da ga nedostatak gradskog prijevoza samo pogoršava.

Avtomontaža

Nakon dugo vremena u prometu ponovno viđena modra Setra. Motor joj i dalje proizvodi neugodan zvuk.

peron24

Ona tamnoplava sa daruvarskim regama je vozila školsku liniju u općini Marina. A već dugo ne viđam ni Temsu Opalin. Bovu Futuru ex Gaja Križpolje isto nisamo viđao mjesecima pa se onda u listopadu pojavila pa je opet nema. Vjerovatno su na nekim školskim linijama izvan Šibenika. 

Teutonic

Sva 3 vozila su na linijama koje povezuju OŠ Marina s okolnim naseljima.

zlepur1

Citat: Teutonic  u Prosinac 11, 2018, 21:54:31
Sva 3 vozila su na linijama koje povezuju OŠ Marina s okolnim naseljima.
Bova je na skradinskom području, vozi školu. U Marini je sestra, opačina i smeđi Ford ex Ga ja.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

peron24

Još jedna Setra se pojavila u garaži ATP-a. Riječ je o Setri S315 GT-HD od Čazmatransa #911 (ex Tipa Kupinec). Kad smo već kod broja 911 u ATP-u se ni Porsche ne bi dobro proveo. Ali kad Čazmica daje, neka daje.  klinac

sniff

Budu i zvali 911 najvjerojatnije ako ostane dolje. good_boy Zelina je dobila žutu S415H, vjerojatno imaju viška međugradskih.