AP Varaždin – fotografije (2)

Autor shef, Prosinac 19, 2018, 09:17:52

Mile7

Hoće li dovesti ikad više nešto a da nije VDL ili Isuzu?

sniff

Presečki je uvoznik obje marke u HR. I da, kamera na mobitelu ti i nije toliko loša, slikaj autobuse sprijeda, bez srama

Mile7

#122
756 je od svih Bova u najgorem stanju odkad vozi za Koprivnicu

sniff

#123
Baš me obradovao #644, osvježen, ali nažalost bez šarene sheme Varaždina







Bova vulgaris, jako česta u Zagrebu

Mile7

#124
#280

#687, iza koji se vide su 677 i 787

#620 sa tablom Špancirfest, od običnih Eurobusa to ima 648, a katnih je imao 500

Osoblje

VDL Futura u pohodu na grčku Meteoru, iz našeg inboxa.  ;)
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

Mile7

U ovih 13 godina foruma (samo AP varaždin) 2019 je prva godina u kojoj je neka slika objavljena 31. listopada tj. Noć vještica i to je ova Futura  :)evil (koji je gbr.?)

Mile7

Još Domina  :'(

Mile7

Nakon 10 godina vožnje za Ledinec Gornji, i 647 je otišao :'(

Paško

Mile, piši u temu gdje to spada. #754 u ZG
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mate


Mile7

#131
Dvije dobre stare Se(s)tre S 315 GT-HD

Matej

Viđao sam puno,puno bolje slike interijera.Ovo za mene nije za forum.

Mile7

Gledaj, to da li je slika za forum će odlučiti moderatori a ne ti, to što se tebi ne sviđa slika unutrašnjosti koje rijetko imamo makar s stražnje strane nije moj ni ničiji problem, uostalom iz kojeg razloga uopče pišeš ovo osim što se slika TEBI ne sviđa, koliko vidim još je tu. Ionako nisi aktivan u AP varaždin temi zato molim te zezaj nekog drugog i žali mi se kada ćeš vidjeti bolje slike interijera koje si TI uslikao.

Paško

Polako, polako, bez ljutnje. Nisu to nebitne poruke.
Fotografije interijera stvarno ti nisu baš dobre. To nije ništa neobično za mladog forumaša (i stažom i godinama). Zato smo mi tu da te uputimo na bolje. Riješimo odmah dvije stvari koje će ti znatno poboljšati slike. Prvo, mutne fotografije nisu dobre fotografije, a ti ih imaš često. To nemoj stavljati. Drugo, probaj mobitel držati koji put i horizontalno kad slikaš, ne samo vertikalno i probaj uhvatiti malo više same unutrašnjosti autobusa. Razumijem da slikaš tako kako slikaš jer se voziš u tim autobusima i vjerojatno te sram pitati vozača za pomoć, ali probaj koji put poslikati cijeli autobus unutra kako spada - to znači od naprijed i od nazad tako da se vidi većina autobusa. Možda će vozač i pristati da lijepo fotografiraš kad mu kažeš zašto to radiš. Već ti je tramvajac 92 u jednom od prošlih postova dao nešto savjeta pa nisi ništa odgovorio. Kritika je normalna i matej nije napisao ništa uvredljivo, a tvoja reakcija nije bila primjerena. Recimo, u postu od 26.10. jedina fotografija koja je OK je srednja, a i ona je malo iskrivljena jer si vjerojatno slikavao izdaleka. Busu smeta i stup. 280 je mutan, 620 također. Još si 620 slikao skrivećki pa je ispao iskrivljen, ali neka slika ostane zbog tabele. Nastavi slikavati jer cijenimo tvoje fotografije (iako se to možda tebi sada ne čini), ali poslušaj naše savjete da slike budu bolje. :)

Ono što ti posebno želim reći je: nek te ne bude briga što drugi kažu na to što fotografiraš autobuse, nego, kako vi kažete, nek ti se fućka za njih ;)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!