Okolica Stuttgarta (VVS)

Autor Lion's Driver, Srpanj 28, 2021, 21:39:43

Majstor

Upravo tako za grad bolji retarder ima Voith i bolji omjer do cca 75-80 km/h je Voith zakon može i iznad te brzine ali u UL vozilima za brzim dif.
Samo mi sudite pošteno !

Lion's Driver

Malo sa 817 malo sa 816

Lion's Driver

FMO je tu bio onako prijateljski. Koji puta bi se vozio s prijateljem pa da postavim koju sliku.

E sad, Relex! Firma u vlasništvu Schlienza za kojeg trenutno radim. Nije u Scienzu sve tako crno  ;D
Naime, praktički međugradski prijevoz. Linije X10, X20 i X60. Expres Linije koje povezuju udaljenija mjesta stajući samo na neke od stanica.
Tako ja vozim X10 Flughafen Messe-Kirchaim a vozim i X60 Flughafen Messe-Leonberg (uber Stuttgart Universtat). Nemam se sta zaliti, palceno je i vise nego dobro a ima i pauze za odmorit od "pun gas" voznje.

Autobusi su svi potpuno isti i imaju od 70 000 do 90 000 na satu. Radi se o Setrama S416LE

gorgoroth

Ako radiš za schlienza , mogao si i koj njihovu krstaricu poslikati i poslati nam, imaju li za jadran šta linija

Lion's Driver

Krstatice krstare  ;D A nisu ni parkirane tamo gdje su parkirani gradaki. Ako slučajno naiđem slikati ću. Ja sam na parkingu u Neuhausenu a njih tamo nikada nema.

Šta se tiče jadrana, osobno sam sreo Schlienz krstaticu u Brelima prije 2 godine.

gorgoroth

Prije dvije godine su bile standardne na kvarneru, pitam za ovu

Lion's Driver

Nema slike al pretpostavljam da misliš na 517HDH... Ima ih više. Jedna je u službi covid centra, to znam, i da, baš sam jednu od njih susreo prije dvije godine

gorgoroth

Mislio sam na ovu godinu, ne hus, dolaze li kod nas thumbs

Lion's Driver

Za ovu ne znam. Nemam posla s tim to voze oni koji su baš došli u firmu radi toga.

Lion's Driver

Sinoć se dogodila velika katastrofa u jednom od pogona gradske firme SSB Stuttgarter Strassenbahnen gdje je izgorilo 20ak autobusa. Navodno je, po priči kolega, došlo do samozapaljenja jednog od novih električnih autobusa a vatra se brzo proširila na ostale. Jutros mi je kolega i video pokazao. Strašno izgleda, i baš mi je žao, nadam se da nitko nije ozljeđen.

Screenshot je sa fb, ne znam odakle, prijatelj mi poslao.

Lion's Driver

e da... na 120 Esslingen ZOB-Neuhausen uber Nelingen, Scharnhausen. Slikano baš na onoj rijetkoj najkračoj ruti ispred Schulzentruma pa za Neuhausen.

Lion's Driver

#26
Koja fotografija čisto da se javim da sam živ, što se kod nas kaže.
Budući da sam najčešće na liniji 73 Pliningen-Degerloch najviše slika imam od tamo, to je ujedno i moja omiljena linija, kada to vozim vozim po pravilima gradske firme SSB, komuniciram s njima, itd... i uopće nemam osjećaj da radim za privatnika a mi to ne smeta.
Tu su još 2 fotografije autobusa kakvog u Hrvatskoj mislim nitko ne posjeduje. Citaro LE sa troja vrata. E vrlo star autobus sa 750 000 km koji je u radnoj jedinici Kircheim. Samo da kažem kako manje šuška i manje se kvari od novih.
Kako god, netko se može složiti samnom, netko ne mora, što sam duže u Njemačkoj sve više vidim da nema velike razlike od Hrvatske, tko se dobro zaposlio zaposlio se, tko je kod privatnika, prečesto ostane razočaran ne toliko plaćom već birokracijom i ponašanjem prema zaposlenicima.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

lussin

Ne, svi Citaro LE imaju viši krov straga

Marko NS

Da nisu ovo plinasi samo imaju visi krov tako su verovatno hteli vise im se svidja. Mogu reci svaka cast na iskrenosti o tome da nije svugde bolje nego kuci :)
I Schlienz je verovatno Firma sa najjacim voznim parkom u Nemackoj ne po velicini nego po kvalitetu.