TMB /Tvornica Maketa Beograd/

Autor FMB, Siječanj 28, 2013, 14:17:12

FMB





Na remontovanoj šasiji starog oštećeno-otpisanog vagona,biće podignuta nadogradnja šinobusa :)

FMB

FAP 2640










Teška prometna nezgoda





Uviđaj u toku



Novajlija raspoređen u JGSP-u stiže na zadatak








Vuča uz pratnju servisa




Shole

Citat: FMB  u Ožujak 22, 2015, 07:12:42
FAP 2640

http://www.dodaj.rs/f/J/3c/2w8pXNF3/my-pictures-001.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1p/xo/3xYfOWi3/my-pictures-002.jpg


S obzirom da sam kažeš da se time baviš skoro 20 godina ovo je katastrofalno loše.  Svaka čast na trudu i volji,  ali ovako prave djeca do 10 godina starosti. 

1.  omjeri su ti nikakvi.  Na šta liči ovaj FAP2640?   Dužina, širina, visina,  odnos kabine i sanduka..... !!!???   Daj se odluči na neku dimenziju (vjerovatno si ograničen veličinom kotača),  Ako je inače kotač 295/80 22,5   promjera nešto manje od 1 metra, onda izmjeri kolki je ovaj tvoj da dobiješ u kojem mjerilu radiš.  Nakon toga sve ostalo radi u istom tom mjerilu.

2.  skoro pa već 15 godina većina nas ima doma printer u boji za kog je toner skoro pa džabe, a ovo kao da je dječjim drvenim bojicama farbano.

3.  također vezano za mjerilo i omjere,  registracijska pločica ti je veća nego polovine šajbe ?  Šta su u Srbiji probne pločice od 1 metra i 20 širine ?


Ponavljam,  da znam da je u ovo uložen određeni trud i vrijeme,  ali rezultat je vrlo loš. 

actros

umjetnost    ;)    ...ali koja?    ;D

Citat: wikipedia
Naivna (primitivna, izvorna) umjetnost je naziv za likovna djela samoukih umjetnika. Naivna umjetnost se kao poseban pravac unutar umjetnosti 20-og stoljeća javlja u mnogim državama Europe.

Citat: wikipedia
Kubizam je umjetnički stil moderne umjetnosti, nastao u Francuskoj od 1907. do 1911. god. Započeo je kao slikarski pokret, ali se odrazio i u kiparstvu, glazbi, književnosti i arhitekturi. Kubizam je imao značajan utjecaj na pojavu apstraktne umjetnosti.

FMB

Lafet





Lafet priključen za Vojno vozilo Mercedes 280 GE




s431dt

a da kupis makete pa ih slazes? isto nije lako,zahtjeva velik trud i vrijeme ali nemozes fulat s omjerima,a i cijene su pristupaćne
istina!!!

FMB