Opća diskusija

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:41:25

C2

Na nekim modelima je dovoljno u sound file-u obrisat zvuk upozorenja. Za brzinu i vrijeme zastoja vrata za vrijeme tog zvuka treba se pozabavit sa skriptama u door.osc file-u.

Lion's Driver

Ima li itko volje fino napravit C2 2012... Treba pazit na resetku nazad lijevo... U Prometa je ko sta san ja stavio ne po modelu iz OMSIja
Nezgodno radit u sugavom paintu  ;D ;D ;D




LukaST

Napravija san ja nesto al neznan jel dobar sad cu link stavit da se moze preuzest

LukaST

#408
https://www.mediafire.com/#6mbgrik5c5i5e neznan jel radi link neradin cesto ovo  ;D vicite ako nevalja
ode jos ima verizija crveno siva dosta puta san ponavlja a blio zuta 2 verzije

Lion's Driver

dovrsio san ga i izgleda solidno s obzirom da je iz painta... samo moram jos na detaljima poradit i naći logo rezolucije koja ce pasat na rezoluciju samog busa... al me hebe szczecin... nece mi display pisat ništa pa ljudi nece uc...  >hammer<

Lion's Driver

netko link od MANa sg220  byeg


Vk01

Pozz za sve htio sam pitati kada igrate omsi i pada kiša jel vam padne fps meni je fps inače 35-36 i kada padne noć ili pada kiša fps pada na 32 pa nekada čak i manje, jel se treba igrati opet s postavkama ili je to normalna pojava za omsi

elez

Meni je to bilo, malo se poigraj postavkama i radit ce sve  perfeto
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

smogovci.bbb2

Izvor: http://www.autobusi.net/setra-i-mercedes-na-bus-simulatoru-18/
Setra i Mercedes na Bus Simulatoru 18
U najnovijem izdanju Bus Simulatora možete doživeti vožnju nekim od verno simuliraniih Daimlerovih autobusa u veoma realističnom okruženju.

Putovanje kroz fiktivni grad Seaside Valley sa Mercedes-Benzom ili Setrom. Ovo je moguće sa najnovijim "Bus Simulatorom 18", sad prvi put dostupnim za PlayStation®4 i Xbox One®. Igra je doživela premijeru u Kelnu ove godine na manifestaciji "gamescom 2018". Učesnici mogu da sednu za volan verno odrađenog gradskog autobusa Mercedes-Benz Citaro ili međugradskog autobusa Setra MultiClass, na primer. Iz izbora unutrašnjih i spoljašnjih pogleda, autobusima se lako upravlja kroz različite gradske ili međugradske linije i u različitim vremenskim uslovima.
Najnoviju verziju Bus Simulatora 18 za PC su razvile nemačke firme "astragon Entertainment" i "stillalive studios" i može se igrati samostalno ili u mreži sa najviše četiri igrača.




"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Lion's Driver


elez

Vozi se i MAN i Iveco pa niko nije spomenuo... Članak 0 bodova
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

RV

Jel ima neko link za model MAN Lion's Citya NL263? Ima od Prometovog repainta za koji mi treba, ali nema linka modela busa.


Citat: TAM  u Kolovoz 13, 2015, 11:11:47


PROMET Split
MAN Lion's City

DOWNLOAD

C2

Taj model ti spada u dodatak Mainz, pa moraš njega downloadat, besplatan je.

RV