Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

Čelični

Pošto se tiče i Rijeka+-a stavio sam u ovu temu iako ima veze i s radom Autotroleja. Ako moderatori smatraju da je mjesto tamo nek tekst premijeste u tu temu.

https://www.fiuman.hr/rijeka-plus-skriva-ugovor-o-servisiranju-autobusa-autotroleja/

Rijeka plus "skriva" ugovor o servisiranju autobusa Autotroleja

Autobuse Autotroleja posljednjih nekoliko godina servisiraju mehaničari zaposleni u gradskoj tvrtki Rijeka plus i prema njihovoj vlastitoj sistematizaciji radnih mjesta takvih im radnika poprilično nedostaje već dulje vrijeme. Ne čudi stoga što su građani Rijeke i okolnih općina i gradova u kojima prometuje Autotrolej već su uglavnom naviknuli da se na cestama nalaze pokvareni autobusi, a tek posljednjih mjeseci takvih je prizora nešto manje s obzirom na to da su stigli novi autobusi zahvaljujući velikom sufinanciranju iz fondova Europske unije.

Pokušali smo krajem 2019. godine malo detaljnije istražiti odnos Rijeka plusa, koji bilježili višemilijunski plus u poslovanju, i Autotroleja koji ima iznimno veliki gubitak, a to se odražava i na kvalitetu prijevoza. Vozni redovi se nastavljaju "rezati", a istovremeno se od općina i gradova traži sve veće financiranje javnog gradskog prijevoza kako bi se pokrili minusi poslovanja Autotroleja.

Zbog toga smo 14. prosinca 2019. uputili upravi Rijeka plusa na čelu s direktorom Željkom Smojverom zahtjev da nam se pošalje ugovor između Rijeka plusa i Autotroleja o servisiranju autobusa i podatak o ostvarenom prihodu na temelju tog ugovora tijekom 2019. godine.

23. prosinca dobili smo sljedeći odgovor: " Rijeka plus d.o.o. i KD Autotrolej d.o.o. imaju zaključen ugovor o održavanju vozila i to u razdoblju od 17. kolovoza 2017. godine do danas. Tijekom 2019. godine do danas, Rijeka plus d.o.o. je iz osnova ugovora o održavanju vozila KD Autotrolej d.o.o. ostvario prihod od pružanja te usluge u iznosu od 14.573.437,50 kn s PDV-om."

Traženi ugovor nisu dostavili te smo ih podsjetili na obvezu dostavljanja ugovora 24. prosinca, ali nikakvog odgovora s njihove strane nema već puna dva tjedna.

S obzirom na protek od 15 dana prijavili smo gradsku tvrtku Rijeka plus Povjereniku za informiranje Republike Hrvatske te se nadamo da ćemo nakon njihove intervencije ugovor između Rijeka plusa i Autotroleja napokon zaprimiti. Spomenimo i ovim putem kako Rijeka plus ponovno nije ažurno objavljivao zapisnike sjednica svog Nadzornog odbora na svojim Internet stranicama te su to još jednom učinili tek nakon našeg upozorenja.

Čelični

Bit će veselo  :):

https://www.fiuman.hr/od-subote-preregulacija-prometa-u-kresimirovoj/

Od subote preregulacija prometa u Krešimirovoj, mijenjaju se i trase autobusnih linija


Od subote stupa na snagu preregulacija prometa u Krešimirovoj ulici. Prenosimo priopćenje Rijeka prometa:

"Zbog zahtjevnih radova na daljnjoj fazi rekonstrukcije istočnog dijela Krešimirove ulice, potrebno je izvršiti privremenu devijaciju prometa preko parkirališta bivše tvrtke "Graziani". U petak 17. siječnja 2020. planirano je izvođenje pripremnih radova – asfalterske radove i postavu nove prometne signalizacije na uklapanjima ulaza i izlaza sa parkirališta ex Graciani na Krešimirovu ulicu kako bi se tom devijacijom mogao preusmjeriti promet u skladu s odobrenim prometnim projektom.

Od subote 18.01.2020. od jutarnjih sati promet dijelom Krešimirove ulice preusmjeriti će se na navedenu devijaciju. Predviđeno trajanje ovih radova je do 31. ožujka 2020 (uz uvjet povoljnih vremenskih prilika), nakon čega će se promet ponovno vratiti na staru trasu kroz Krešimirovu ulicu.

Zbog uspostave nove privremene prometne regulacije, izvršit će se sljedeći zahvati:

Ukinut će se autobusne stanice kod restorana "Index", te će se izbrisati pješački prijelaz na toj lokaciji.

Za vrijeme odvijanja prometa devijacijom preko parkirališta Graciani, južni ulaz u Manzonijevu ulicu biti će zatvoren za sav javni promet. U Manzonijevu ulicu biti će omogućen pristup (ulaz i izlaz) samo sa sjeverne strane i to samo za servisna, interventna i dostavna vozila.

KD Autotrolej obavještava sve korisnike da se na trasi Krešimirove ulice ukidaju stajališta Brajda u smjeru A i B, a stajalište Željeznički kolodvor u smjeru A (u smjeru Zapada) privremeno se stavlja u funkciju za sve linije.

Linije 4, 5, 11 i 19 prometuju privremenim trasama:

Linija 5 prometuje s terminala Delta – Cindrićevom – M. Smokvine Tvrdog – Titov trg i dalje Grohovčevom do Prvomajske gdje se uključuje na redovnu trasu. U povratku prometuje redovnom trasom do stanice Riva odakle ide na terminal Delta koje je ujedno početno i završno stajalište.

Linije 11 i 19 prometuju s terminala Delta – Cindrićevom – M. Smokvine Tvrdog – Titov trg i dalje Grohovčevom do Prvomajske gdje se uključuju na redovnu trasu. U povratku prometuju redovnim trasama.

Linija 4 – prometuje redovnom trasom do križanja ulica Žrtava fašizma/Fiumara. Na križanju se uključuje na privremenu trasu: ,,Most spomenik", pored hotela ,,Continental" skreće na Titov trg i dalje Grohovčevom i ,,Sjevernim koridorom" do raskrižja s Prvomajskom gdje se uključuje na redovnu trasu. Za ukrcaj/iskrcaj putnika koristi se stajalište na ,,Mostu spomenik".

Na navedenoj trasi ukidaju se stajališta Brajda u smjeru A i B te stajalište Manzoni u smjeru A. Linije 4 i 5 koristite sva stajališta duž sjevernog koridora. Linije 11 i 19 koristiti stajalište F.la Guardia i Žrtava fašizma za ukrcaj/iskrcaj putnika.

U slučaju više sile ili nepovoljnih vremenskih uvjeta koji će onemogućiti izvođenje radova, preregulacija će se odgoditi o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Molimo sve sudionike u prometu da u zoni odvijanja radova smanje brzinu te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.", stoji u priopćenju.



Shole

Četvorka je najbolje prošla, krug će bit kraći nego inače.  Nego, nije mi jasno za linije 11,19, koja je to stanica Žrtava Fašizma? 

Čelični

#1128
Citat: Shole  u Siječanj 15, 2020, 20:43:13
...  Nego, nije mi jasno za linije 11,19, koja je to stanica Žrtava Fašizma? 


Žrtava Fašizma je redovna stanica linije 3, misli se na spomenutu u smjeru zapada koja je na samom početku ulice Pomerio, odmah poslje semafora kod Guvernerove palače.

Ivano31


gorgoroth

Ogromne gužve će biti u smjeru zapada, svaki autobus će stajati kod željezničke, a ne možeš proći  glavauzid, naravno oni kojima je tamo stajalište

mivano

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Amaterski-fotograf-ponovno-odusevio-Nakon-prekrasnog-kolaza-stize-i-razglednica-za-EPK?meta_refresh=true

"JURICA ŽUMBERAC
Amaterski fotograf ponovno oduševio: Nakon prekrasnog kolaža, stiže i razglednica za EPK

FOTO/Jurica Žumberac
FOTO/Jurica Žumberac
Autor: Sanda Milinković
Objavljeno: 1. veljača 2020. u 7:13

Ovoga su puta u fokusu bili - autobusi.

Prošle smo godine pisali o jedinstvenom projektu amaterskog fotografa Jurice Žumberca. Svoju je ljubav prema gradu Rijeci prenio na poseban način, spojivši kolaž nevjerojatnih fotografija vrata koja se nalaze diljem našeg grada.

Žumberac se fotografijom bavi već dugi niz godina, a prošli puta nam je priznao da mu je Rijeka oduvijek bila jedna od najvećih inspiracija.

Na kraju našeg prethodnog razgovora, otkrio je da će biti i novih projekata. "Želja mi je biti i ostati originalan, a svakako planiram još koji kolaž nekih minijatura, ali ne – neće biti prozori", kazao nam je tada i ispunio obećanje.

Tako nam se javio s novim projektom kojeg je posvetio ovogodišnjoj prijestolnici kulture.

Ponovno je riječ o zanimljivom projektu, ali ovoga puta u fokusu nisu vrata već - autobusi. Kolaž od natpisa mjesta kojima voze riječki autobusi, napravio je prilikom posjeta prometnom uredu, a kaže da bi bilo poprilično nemoguće "hvatati" autobuse za ovakve fotke.

"Od ideje do finala su mi trebala dva mjeseca. Fotkanje, izrezivanje, montaža, slaganje po brojevima i objava. Ideja je na tragu prvog projekta od dvjesto vrata, a cilj je bio ponoviti neuobičajen mozaik kojim bi se popratio i EPK", otkriva nam ovaj umjetnik.

Na ovom se simpatičnom kolažu nalazi 148 pravih tabelica i jedna simbolična - ona na kojoj piše "2020 EPK-Rijeka".

Žumberac otkriva i da je sama manifestacija velika stvar te da je Luka različitosti vrlo prikladan naziv."


kigor

Po kojem redu voznje idu busevi danas?
Najme jutros jedinoca je isla kao radni dan. Sada kao subota. A na aplikaciji treci red voznje. Ludo


Sent from my iPhone using Tapatalk

NP-549

#1133
Grad - radni dan, besplatno
Prigrad - subota, besplatno

+  gradske pojačane do 1:00  i noćne pojačane

ikar

Nagradno pitanje - koje sve tabele imaju greške?  >:D

Ivano31

3 nije Bezjaki nego Grbci

LD470

35ica valjda leti od Veprinca do Opatije ako ide rutom Poljane - Veprinac - Opatija

Matija87

Izuzev ovih par linija koje su se nedavno promjenile (8a/KBC , 3/3a i 1B/9) , mislim da je greška ovo 15 Čavle-NN Mavrinci ako se ne varam to bi trebalo bit isto 14ica. I vidim da fale tabele noćnih linija , 15a , 16a , 12b i 34 Učka

NP-549

Uz neke linije koje fale,  na nekoliko postojećih su trase krivo upisane.


P.S.  ovo ni u kom slučaju nije upućeno na autora ovog kolaža,  njemu palac gore za ideju, već isključivo komentar gluposti ispisanih na relacijskim tabelama

mivano

Kako je nekad bilo, prije točno 19 godina.

https://net.hr/danas/gradski-prijevoz-1/

"Linija br.1 TRSAT – BIVIO

TRSAT – BIVIO


Prvi polazak radnim danom i sub. u 5.20 h, ned. i pr. u 5.27 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 16-18 min, a van vršnog h svakih 20-22 minute, sub. svakih 24-28 min, ned. i pr. svakih 30 min.
Zadnji polazak radnim danom za Bivio u 23.00 h, do Titovog trga u 23.53 h, sub. za Bivio u 23.00 h, do Titovog trga u 23.44 h, ned. i pr. za Bivio u 22.44 h, do Titovog trga u 23.20 h.

BIVIO – TRSAT

Prvi polazak radnim danom i sub. u 5.25 h, ned. i pr. u 5.30 h.

Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 16-18 min, a van vršnog h, svakih 20-22 min, sub. svakih 24-28 min, ned. i pr. svakih 30 min.
Zadnji polazak radnim danom za Trsat u 23.19 h, do Fiumare u 23.35 h, sub. za Trsat u 23.00 h, do Fiumare u 23.34 h, ned. i pr. za Trsat u 22.50 h, do Fiumare u 23.17 h.

Linija br. 1″A" TRSAT – MARČELJEVA DRAGA

TRSAT – MARČELJEVA DRAGA

Prvi polazak radnim danom i sub. u 5.05 h, ned. i pr. u 5.12 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 16-18 min, a van vršnog h, svakih 20-22 min, sub. svakih 24-28 min, ned. i pr. svakih 30 min.
Zadnji polazak radnim danom za Marčeljevu Dragu u 23.21 h, do Titovog trga 23.35 h, sub. za Marčeljevu Dragu u 23.15 h, do Titovog trga u 23.52 h, ned. i pr. za Marčeljevu Dragu u 23.00 h, do Titovog trga 23.40 h.

MARČELJEVA DRAGA – TRSAT

Prvi polazak radnim danom u 5.10 h, sub. u 5.05 h, ned. i pr. u 5.15 h.
Polasci u vršnim h ma svakih 16-18 min, a van vršnog h, svakih 20-22 min, sub. svakih 24-28 min, ned. i pr. svakih 30 min.
Zadnji polazak radnim danom za Trsat u 23.00 h, do Fiumare u 23.55 h, sub. za Trsat u 23.19 h, do Fiumare u 23.49 h, ned. i pr. za Trsat u 23.10 h, do Fiumare u 23.33 h.

Linija br. 2 PEĆINE – ZAMET

PEĆINE – ZAMET

Prvi polazak radnim danom i sub. u 5.10 h.
Polasci u radnim danom vršnim h ma svakih 8 min, a van vršnih h svakih 11-12 min, sub. svakih 11 min, ned. i pr. svakih 12-15 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.22 h, do Titovog trga u 23.50 h, sub. u 23.18 h, do Titovog trga u 23.45 h, ned. i pr. u 23.18 h, do Titovog trga u 23.45 h.

ZAMET – PEĆINE

Prvi polazak radnim radom i sub. u 5.10 h.
Polasci u radnim danom vršnim h ma svakih 8 min, a van vršnih h svakih 11-12 min, sub. svakih 11 min, ned. i pr. svakih 12-15 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.23 h, do Fiumare u 23.50 h, sub. u 23.20 h, do Fiumare u 23.46 h, ned. i pr. u 23.18 h, do Fiumare u 23.45 h.

Linija br. 2″A" ŠET. A. K. MIOŠIĆA – UL. Ž. FAŠIZMA – UL. F. ČANDEKA – ZAPADNI ZAMET

ŠET. A. K. MIOŠIĆA – Z. ZAMET

Radnim danom – 5.35 – 6.00 – 6.30 – 7.00 – 7.30 – 8.00 – 9.00 – 10.00 – 11.00 -12.00-12.32 – 13.00 – 13.30 – 14.00 – 14.33 – 15.06 – 15.42 – 16.00 – 17.00 – 18.00 – 19.00 – 20.00 – 21.00

Sub. – 6.00 – 7.00 – 8.00 – 13.00 – 14.00 – 15.06 – 16.00

Z.ZAMET – ŠET. A. K. MIOŠIĆA

Radnim danom – 6.00 – 6.30 – 7.00 – 7.30 – 8.00 – 8.30 – 9.30 – 10.30 – 11.30 – 12.30 – 13.00 – 13.30 – 14.00 – 14.30 – 15.15 – 15.33 – 16.09 – 16.30 – 17.30 – 18.30 – 19.30 – 20.30 – 21.30
Sub. – 6.30 – 7.30 – 8.30 – 13.30 – 14.30 – 15.33 – 16.30

NAPOMENA – ned. i pr. linija ne prometuje.

Linija br. 3 ŠET. A. K. MIOŠIĆA – UL. Ž. FAŠIZMA – MLAKA – GRBCI

ŠET. A. K. MIOŠIĆA – GRBCI

Radnim danom – 5.19 – 5.40 – 6.05 – 6.30 – 6.55 – 7.20 – 8.15 – 9.15 – 10.15 – 11.15-12.15 – 12.45 – 13.15 – 13.45 – 14.15 – 14.45 – 15.15 – 15.45 – 16.15 – 17.15 – 18.15 – 19.15 – 20.15 – 21.15

Sub. – 5.40 – 6.30 – 7.30 – 13.10 – 14.10 – 15.10

GRBCI – ŠET. A.K.MIOŠIĆA

Radnim danom – 5.40 – 6.05 – 6.30 – 6.55 – 7.20 – 7.45 – 8.40 – 9.40 – 10.40 – 11.40 – 12.45 – 13.15 – 13.45 – 14.15 – 14.45 – 15.15 – 15.45 – 16.15 – 16.40 – 17.40 – 18.40 – 19.40 – 20.40 – 21.40
Sub. – 6.00 – 7.00 – 8.00 – 13.40 – 14.40 – 15.40

NAPOMENA – ned. i pr. linija ne prometuje.

Linija br. 4 UL. FIUMARA – KOZALA – BRAŠĆINE

FIUMARA – KOZALA – BRAŠĆINE

Prvi polazak radnim danom i sub. u 4.54 h, ned. i pr. u 4.59 h.
Polasci radnim danom svakih 8-12 min, sub. svakih 12-15 min, ned. i pr. svakih 15-18 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.10 h, sub., ned. i pr. u 23.10 h.

BRAŠĆINE – KOZALA – FIUMARA

Prvi polazak radnim danom i sub. u 5.10 h, ned. i pr. 5.15 h.
Polasci radnim danom svakih 8-12 min, sub. svakih 12-15 min, ned. i pr. svakih 15-18 min.
Zadnji polazaku 23.00 h, do Titovog trga u 23.26 h.

Linija br.5 TRG J. B. JELAČIĆA – ŠKURINJE – DONJA DRENOVA

TRG J. B. JELAČIĆA – D. DRENOVA

Prvi polazak u 4.45 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 7-8 min, a van vršnih h svakih 9-15 min, sub. svakih 10-15 min, ned. i pr. svakih 13-16 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.30 h, sub. u 23.25 h, ned. i pr. u 23.20 h.

D. DRENOVA – TRG J. B. JELAČIĆA

Prvi polazak radnim danom u 5.00 h, sub., ned. i pr. u 5.10 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 7-8 min, a van vršnih h svakih 9-15 min, sub. svakih 10-15 min, ned. i pr. svakih 13-16 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.55 h, sub. u 23.49 h, ned. i pr. u 23.45 h.

Linija br. 5 "A" ŠET. A. K. MIOŠIĆA – UL. Ž. FAŠIZMA – TIBLJAŠI

ŠET. A. K. MIOŠIĆA – TIBLJAŠI

Radnim danom – 5,10 – 5,55 – 6,45 – 7,41 – 8,32 – 9,27 – 10,18 – 11,06 -11,57 – 12,46 – 13,38 – 14,25 – 15,15 – 16,08 – 17,07 – 17,58 – 18,55 – 19,49 – 20,46

Sub. – 5,10 – 6,10 – 7,10 – 8,10 – 9,10 – 10,10 – 11,10 – 12,10 -13,10 – 14,10 – 15,10 – 16,10 – 17,10 – 18,10 – 19,10 – 20,10

Ned. i pr. – 5,10 – 6,10 – 7,10 – 8,10 – 9,10 – 10,10 – 11,10 – 12,10 -13,10 – 14,10 – 15,10 – 16,10 – 17,10 – 18,10 – 19,10 – 20,10

TIBLJAŠI – ŠET. A. K. MIOŠIĆA

Radnim danom – 5,30 – 6,20 – 7,12 – 8,06 – 9,00 – 9,52 – 10,44 – 11,33 – 12,24 – 13,13 – 14,03 – 14,52 – 15,46 – 16,40 – 17,32 – 18,25 – 19,22 – 20,14 – 21,11

Sub. – 5,30 – 6,40 – 7,40 – 8,40 – 9,40 – 10,40 – 11,40 – 12,40 – 13,40 – 14,40 – 15,40 – 16,40 – 17,40 – 18,40 – 19,40 – 20,40

Ned. i pr. – 5,30 – 6,40 – 7,40 – 8,40 – 9,40 – 10,40 – 11,40 – 12,40 – 13,40 – 14,40 – 15,40 – 16,40 – 17,40 – 18,40 – 19,40 – 20,40

Linija br. 6 D. VEŽICA – UL. F. ČANDEKA – KRNJEVO

D. VEŽICA – KRNJEVO

Prvi polazak radnim danom i sub. u 5.10 h, ned. i pr. u 5.15 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 7-8 min, a van vršnih h svakih 9-12 min, sub. svakih 10-12 min, ned. i pr. svakih 12-15 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.29 h, do Titovog trga u 23.54 h, sub. u 23.25 h, do Titovog trga u 23.50 h, ned. i pr. u 23.20 h, do Titovog trga u 23.46 h.

KRNJEVO – D. VEŽICA

Prvi polazak radnim danom i sub. u 5.10 h, ned. i pr. u 5.15 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 7-8 min, a van vršnih h svakih 9-12 min, sub. svakih 10-12 min, ned. i pr. svakih 12-15 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.28 h, do Fiumare u 23.56 h, sub. u 23.25 h, do Fiumare u 23.50 h, ned. i pr. u 23.21 h, do Fiumare u 23.45 h.

Linija br. 6 "B" STROSSMAYEROVA – CENTAR – P. S. C. "LOVORKA" (Red vožnje obavljaju autobusi lin. br. 7)

STROSSMAYEROVA – P. S. C. "LOVORKA"

Radnim danom – 5.46 – 6.45 – 7.51 – 8.40 – 12.49 – 13.53 – 14.57 – 15.45 – 16.01 – 16.46 – 17.08 – 17.48 – 18.52 – 19.56 h
Sub. – 5.44 – 6.44 – 7.44 – 12.44 – 15.44 h

P. S. C. "LOVORKA" – G. VEŽICA

Radnim danom – 6.03 – 7.07 – 8.11 – 9.02 – 13.11 – 14.15 – 15.19 – 16.07 -16.25 – 17.28 – 18.05 – 19.14 – 20.18 h
Sub. – 6.10 – 7.02 – 8.02 – 8.12 – 12.14 – 13.17 – 14.10 – 15.13 – 16,05 – 17.08 h

NAPOMENA – ned. i pr. linija ne prometuje.

Linija br. 7 G. VEŽICA – CENTAR – PODMURVICE

G. VEŽICA – PODMURVICE

Prvi polazak u 5.25 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 16 min, a van vršnih h svakih 17-22 min, sub. svakih 20-24 min, ned. i pr. svakih 23-26 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.08 h, do Titovog trga u 23.34 h, sub. u 23.05 h, do Titovog trga u 23.30 h, ned. i pr. u 23.10 h, do Titovog trga u 23.36 h.

PODMURVICE – G. VEŽICA

Prvi polazak radnim danom u 5.10 h, sub., ned. i pr. u 5.25 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 16 min, a van vršnih h svakih 17-22 min, sub. svakih 20-24 min, ned. i pr. svakih 23-26 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.07 h, do Fiumare u 23.36 h, sub. u 23.01 h, do Fiumare u 23.32 h, ned. i pr. u 23.10 h, a do Titova trga u 23.37 h.

Linija br. 7 "A" UL. SVETI KRIŽ – CENTAR – PODMURVICE

UL. SVETI KRIŽ – PODMURVICE

Prvi polazak u 5.10 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 16 min, a van vršnih h svakih 17-22 min, sub., ned. i pr. svakih 20-30 min.
Zadnji polazak radnim danom u 23.21 h, do Titovog trga u 23.48 h, sub. u 23.20 h, do Titovog trga u 23.46 h, ned. i pr. u 23.10 h, do Titovog trga u 23.23 h.

PODMURVICE – UL. SVETI KRIŽ

Prvi polazak u 5.10 h.
Polasci radnim danom u vršnim h ma svakih 16 min, a van vršnih h svakih 17-22 min, sub., ned. i pr. svakih 20-30 min.
Zadnji polazak radnim danom i sub. u 23.20 h, a do Titova trga 23.49 h, ned. i pr. u 22.56 h, a do Titova trga u 23.21 h.

Linija br. 8 VOJAK – UL. Ž. FAŠIZMA – TORPEDO

VOJAK – TORPEDO

Radnim danom – 5.30 – 6.00 – 6.30 – 6.55 – 7.30 – 8.00 – 8.30 – 9.30 – 10.30 – 11.40 – 12.30 – 13.30 – 14.00 – 14.35 – 15.05 – 15.35 – 16.05 – 16.30 – 17.40 – 18.30 – 19.30
Sub. – 5.35 – 6.35 – 7.35 – 12.55 – 13.55 – 15.00 h doTitovog trga

TORPEDO – VOJAK

Radnim danom – 6.05 – 6.30 – 6.55 – 7.20 – 8.00 – do Fiumare u 8.30 – 9.00 – 10.00 – 11.00 – 12.05 – 13.00 – 14.00 – 14.35 – 15.05 – 15.35 – 16.05 – 16.35 do Fiumare – 17.00 – 18.05 – 19.00 – 20.00 do Fiumare
Sub. – 6.10 – 7.10 – 8.10 h do Fiumare – 12.25 – 13.25 – 14.25 h

NAPOMENA – ned. i pr. linija ne prometuje."