Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

gorgoroth

Stanica na Krnjevu skinuta, vjerovatno radi radova na prometnici i budućem trgovačkom centru ispod



mivano

Citat: gorgoroth  u Travanj 18, 2020, 09:42:46
Postavljanje čekaonice na Kablarima
Ovo još nisu Kablari. Ovo je još uvijek Brune Francetića. Kablari su tek kad uđeš na Kablarsku cestu. Dva stajališta dalje.

gorgoroth

Privremeno ukidanje stajališta Krnjevo – Liburnijska

Od četvrtka, 23. travnja KD Autotrolej privremeno ukida autobusno stajalište Krnjevo – Liburnijska u smjeru prema centru grada,  zbog građevinskih radova.


https://www.rijeka.hr/privremeno-ukidanje-stajalista-krnjevo-liburnijska/

kigor

Brzo se sjetili danima je vec rupa


Sent from my iPhone using Tapatalk

sta-da

Na stranici https://busri.alwaysdata.net/ sam napravio kartu sa lokacijama autobusa uživo.

Karta je slična kao ona stara ericsson aplikacija koja više ne radi, samo što podatke o lokacijama autobusa uzimam sa portala otvorenih podataka Grada Rijeke gdje su već par mjeseci dostupni.

Klikom na ikonu autobusa otvori se vozni red za taj polazak i trenutna stanica, a klikom na stanicu (vidljivost se uključi u gornjem desnom kutu) se izlistaju sve linije koje staju na toj stanici, i ako ima podataka o lokaciji trenutna stanica na kojoj se nalazi autobus. (na dnu liste su autobusi koji su prošli tu stanicu po voznom redu).

Za neke autobuse uopče ne prikazuje lokaciju, ili nema podataka o linija (npr. 3a) jer te podatke ne dobivam, a nekad se desi da autobus "zapne" pa se tek nakon par minuta osvježi lokacija.
Boja zelena ili plava označava smjer A ili B.

Korisnik linije 34

Citat: sta-da  u Lipanj 06, 2020, 18:51:42
Na stranici https://busri.alwaysdata.net/ sam napravio kartu sa lokacijama autobusa uživo.

Upravo sam putem kućnog računala bacio pogled na stranicu i ovo što vidim je stvarno jako dobro! Nadam se da će stranica biti u funkciji u dužem narednom periodu, jer ovo može biti jako korisno za praktičnu upotrebu korisnika, pogotovo u prigradu. Sve u svemu svaka čast perfeto

kico101

Svaka čast. Bravo. Konačno nešto korisno i funkcionalno. :)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

amalok.95

Dali aplikacija radi live ili preko upisanih vremena kao na svim dosadašnjim aplikacijama? koliko sam uspio vidit ne prikazuju se sve linije. To jest autobusi. Prikazani su samo Conecti, Lions Classici i Cityji i iveco novi. I Cacciamali znaju bit. Baš sam gledao i polaske sa Delte tipa L11 uopće nema na mapi, pokazivao se jedino 754 dok polazak u 20:30 uopće nigdje nije bio prikazan. i L4 ima samo 1 bus na mapi i to MAN LC samo....Isto sam primjetio da ostale linije koje imaju više buseva u smjeni nisu prikazani.

Matija87

Radi live i samostalno se refresha , ako neki autobus nije prikazan to nije do aplikacije nego zbog nedostupnosti podataka o trenutnom gps-u. Druga stvar , prikazuje i kockice , evo jučer ti je bio 589 na 10/10a , normalno pokazivalo sve. Korisna i odlična aplikacija , sve pohvale autoru.

Ivano31

Aplikacija fenomenalna, upravo izasao na prozor vidjet jel 8 kod mene kao sta prikazuje na karti i tako je i bilo prosla je taman kako je i na karti 204 na liniji tako i pise. Sve pohvale fenomenalno

Boki651

Pohvale i od mene. Ni do koljena pokušajima drugih, refresh je gotovo u realnom vremenu. Postoji li mogućnost za verziju za Android?

Shole

#1166
Radi odlično,  fale možda 2 ili 3 autobusa. Imate li u planu sortiranje i pretragu voznog reda po linijama? Ako obični putnik namjernik čeka šesticu u Strossmayerovoj, onda mu je prilično nebitan podatak gdje su busevi sa linije 10 ili 25

kico101

U desnom gornjem kutu ima jedan link gdje se mogu aktivirati stanice. Klikom na stanicu otvara se padajući izbornik sa popisom linija koje stižu na stajalište prema redoslijedu.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

gorgoroth


shef

Upravo gledam, u ovom trenu pokazuje 2 busa linije 1 i to oba MAN-ovi znači fali Urbanway (ili ode u garažu?)...također za jedan topic koji je ludovanjima voznog reda i parka zaboravljen...zanimljivo punjenje linija sa 830 na 6...mislim da je to prvi put
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic