APP Požega - fotografije (2)

Autor 5AR, Studeni 27, 2016, 21:03:28

MAN truck bus

PŽ368BU i PŽ517BB danas na AKZu
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Dreamwalker

#466
Novost!!! Bova Futura FHD 127-365 ex Duerk Reisen :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Matej

Taman sam pomislio da je APP pošteđen tih čuda  :-\

Alexa

Nisu ni Bove za potcenjivanje ali ispade da je cela ova grupacija Autotrans bila jaca pre, nego sada kada su se prodali Arrivi. Kupovali su i oni polovne autobuse ali Setre, MAN-ove, Neoplane.
Nemci bas stede i ako ovako produze bas ce da srozaju vrednost bivsih Hrvatskih giganata. To se uvek desava kada neka velika firma iz vece drzave kupi neku lokalnu jaku firmu u maloj drzavi. Odma se menadzment tih velikih firmi pocne praviti pametan i pocne raditi na smanjenju troskova, ali ne svojih placa, vec smanjuju troskove poduzeca koja su kupili i onda pocinje pametovanje: pa sta ce njima Evobus i Neoman neka voze polovne VDL odlicni su za njih, ne treba im bolje. I tako je u bilo kojoj djelatnosti gde se desi ovakva akvizicija. Ispada da je mnogo bolje ostati neovisan ili se lokalno udruziti protiv ovih "velikih" jer njih ineresuje samo sto veci profit i godisnji bonus za menadzment na kontu smanjenja troskova, a kvaliteta usluge se pri tome drasticno smanji. Mogu misliti kakav je gorak osecaj vozaca koji su godinama radili za ova poduzeca i znacajno doprineli svojim radom i zalaganjem na uspesima koja su ta poduzeca postigla. Sada dodje neki Svabo, kupi to tako reci za dzaba i pocne se igrati sa tudjim sudbinama. 
Mislim da ce iz ove situacije sa Arrivom na Hrvatskom trzistu najvecu korist imati Cazmatrans grupacija i Flix, a i dosta manjih prevoznika poput Promet Makarska, a isto tako i pored niske kvalitete usluge i Croatia bus-u ovo ide u korist. Njemacki menadzment Arrive potpuno nesvjesno ovakvim potezima ojacava konkurenciju na trzistu Hrvatske.

sniff

Šta je uopće uzrokovalo prodaju Autotransa Arrivi, zar su baš tako loše poslovali ?

Pozega

Nije to jedina novost

Evo i nova Futura 329,slike nisu nešto al eto da se zabilježi




Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Osoblje

Jedna od vjerojatno više VDL Futura koje su stigle ovih dana u APP.
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

mate


shef

Nisam je odavno vidio u mojim krajevima...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

gorgoroth


Scarface

Uh, da bar ostane u ovoj boji  ;). Definitivno jedan od najboljih buseva u floti APP-a, makar sam se svega jednom vozio u njemu

mate

306 i 309 u nedjelju u NG

mate


mate

265 i 314 jucer u SB