Slike autobusa 2018.

Autor XDonald, Siječanj 01, 2018, 06:57:31

MAN Lion s City

Prugovo,
Iveco Crosway #294 -prigrad, linija 80  :)




Paško

Super, MLC. Samo tako nastavi, ima brdo zanimljivih lokacija na kojima se mogu vidjeti Prometovi autobusi, a koje mi ne pokrivamo jer se ne mičemo puno iz grada.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

#137
#193
#317
Pogled na šoltanski vozni park iz trajekta
#229 s novim tablicama
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

#138
Prošli put na Šolti sam bio u ljeto 2015. godine, kada su tamo vozili #218 i #235. Sada su tu isti Proxys i #221, dakle ništa se nije promijenilo. Ako sam dobro zapamtio podatak od vozača, na Šolti je šest vozača. Taman sam se vozio na dionici od Nečujma do Rogača kada je s drugim vozačem, koji je tek pristigao iz Splita, prolazio rutu i objašnjavao mu gdje posebno treba pripaziti u vožnji (npr. prolaz kraj crkve u Grohotama) kada je teško vidjeti vozila iz drugog smjera. Nažalost, nisam imao priliku za slikanje osim pri dolasku i odlasku iz Rogača - da imamo nekog s dobrim fotoaparatom tamo, dalo bi se napraviti vrhunskih slika! Elem, #221 i #235.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

josipgrgin


RV

#140
Imam ja fotoaparat ali nešto zeza oko baterije, ali inače stalno sam na Šolti, ove slike šta sam ranije postavio na forum su sa mobitela, nadam se da ću uskoro imat priliku uzet novi sa boljom kamerom pa napraviti par boljih slika preko ljeta.

Inače, nisam znao da znaš navratiti na Šoltu češće @amfan, idući put se javi pa da slikajemo okolo :P. I slažem se, postoji doli brdo odličnih lokacija za fotografiranje, potrudit ću se ako išta uspijem, podjelit ću ovde preko ljeta stim da još ne idem tamo. Stim da ja stojim u Donjem Selu, još nisam uvatio priliku da se provozam u #221 kroz Šoltu.

Paško

#141
#316
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tramvajac 92

Dosta dobro izgleda u ovakvoj kombinaciji. Iako su mi draži full žuti.

RV

#221 u Rogaču parkiran u trajektnoj luci već duže vremena, vjerojatno je kvar u pitanju. Naime, stim da stoji blizu mora, tamo kad puše valovi se odbijaju u lukobran i more leti svugdje, i naš #221 se tako okupao u moru. Niko ga nije ni pomislio maknuti, a ko zna oćeli uopće jer mi se čini da ih nije ni briga. Na njemu se sva morska sol zadržala, tako da je sad šporkiji nego ikad, uz to će dobit nadimak "slani". Isto tako, misteriozno je nestao prozor.
Uvatio sam par slika samo #221 jer ostali nisu bili tu, al bit će prilike i za njih. A za kasnije imam još nešto u vezi njega.


















RV

#144
#221 otišao sa Šolte danas. Mi smo stajali u neizvjesnosti pola sata, sjedili u luci i čekali, oće li u trajekt ili ostaje nama. Međutim, odlučio nas je napustiti, do idućeg puta. Dok je bio parkiran, bio je i otključan. Ja i ekipa bi ušli unutra ponekad, jer je vrata bilo moguće otvoriti bez ikakve snage, samo gurnit.

Uvatio sam par posljednjih slika #221 u Rogaču, djelatinci Jadrolinije i vozači Prometa su se mučili da #221 ukrcaju u trajekt Valun bez oštećenja. Zbog toga jest trajekt kasnio nekih 10 min sa pokretom, a još dok se iskrca u Splitu, trebat će mu više jer se ukrcao zadnji i treba izać prvi iz trajekta, još u rikverc..















Lion's Driver

zanimljive fotke...inace je autobus nezgodno uvest na trajekt a jos kad je taj autobus neispravan i nizak uf  russian_roulette
zanimljivo je kako Promet ili Prometovci uz svu tu stetu pa cak i nestanak prozorcica od prije par dana i dalje viruju svojim sugrađanima pa redovno imaju "dane otvorenih vrata"  ;D

MAN truck bus

Pa mislim da se na Cityu nemogu zaključati vrata. (Možda firkantom?) No kad nestane zraka svi imaju dane otvorenih vrata... ;D
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

lussin

Šta Valun ne pristaje krmom u Splitu? Ako da onda 221 ide prvi van :D . Vjerovatno se more diglo pa je rampa visoka, ne bi bio ni prvi ni zadnji da je zaglavio zadnjim prevjesom

RV

#148
Citat: lussinpicollo  u Lipanj 26, 2018, 22:15:15
Šta Valun ne pristaje krmom u Splitu? Ako da onda 221 ide prvi van :D
Ipak je zadnji izaša, kako sam čuo. A i bolje je, jer bilo bi problema ovako, da ljudi ne moraju čekat.

XDonald

#264, 297, 275, 262, 315, 230, 255, 286: