Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

dragec52


NP-549

Odavno ne pročitah gluplji post. A konkurencija je velika

Toni602

Je, istina je, pisao sam gluposti koje nemaju veze s vezom, ali ima tu i istine; Ja svaki dan idem s Autotrolejom u školu, kao i iz nje. Jednostavno, kad sam vidio Classica kako gori, naljutio sam se jer sam smatrao da je Classic jedan od najboljih buseva u Autotroleju. S njim sam se vozio i uživao, osobito kad zatopli. Smatram da je to kvalitetan bus, ali žalosno održavanje čini svoje  :-[
Dakle, dragi forumaši, moj post je bio baljezga koju ne treba shvaćati ozbiljno. Napisao sam sve i svašta, isprostačio se, bla, bla...tako da vas molim, dragi forumaši, da onaj post zanemarite, možete ga i izbrisati. Smatram da mogu moje mišljenje izjasniti i na ljepši i smisleniji način.  :)
602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

gorgoroth

Meni nije svejedno kada mi mala ide u školu, pogotovo jer se vozi s trojkom, a sama mi kaže da na tom dijelu gdje se desila nesreća, vozači voze kao ludi, to je njezin opis vožnje, plus što mora skroz na Bezjake ići, da bi došla na Grbce, pretjerali su s tim kvarovima, hajde nesreća se može svakome desiti, ali da odu kočnice, u ovom gradu je ipak malo previše

LD470

Saga se nastavlja...

slika sa facebooka

Boky719

#785
694



Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk


gorgoroth

 glavauzid taman pomislio malo se primirilo

man323


elez

 Dok Autotrolej ne ode u stečaj i dok ga ne kupi neki polupismeni 'rvat za 1 kn ko i vecinu dosadašnjih drzavnih firmi i u konačnici ga upotpunosti zatvori (uz veliki br otkaza) .  hi
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

trolej_trola

Danas slikano.


📸:Problemi u prometu-Rijeka i okolica

mivano


lussin

Zadimio se 700 u Strossmayerovoj

mivano


mivano

http://novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Opet-pozar-u-autobusu-rijeckog-Autotroleja-Vozac-brzom-reakcijom-sprijecio-teze-posljedice?fbclid=IwAR3dJEbOEwFnIUfgoVoW2uZV74Ht5X85IYN6ve8a6fJXIS0lyrWsDkV0D84

"DOBRO JE PROŠLO
FOTO
Opet požar u autobusu riječkog Autotroleja; Vozač brzom reakcijom spriječio teže posljedice

Foto: F. VEŽNAVER

Autor: Fiore Vežnaver   
Objavljeno: 26. srpanj 2019. u 17:19

Staloženi vozač autobusa ispraznio je tri vatrogasna aparata i riješio slučaj tako da dok su vatrogasci stigli na mjesto događaja praktički za njih i nije bilo posla

RIJEKA Zahvaljujući brzoj intervenciji i staloženosti vozača autobusa »Autotroleja«, brzo je savladan požar što je zaprijetio tom autobusu danas oko 16.15 sati, dok se kretao glavnom prometnicom na Pehlinu.

Vatrogasnim aparatima vozač Ivo Vidović sam je suzbio požar što je zaprijetio u  prostoru  motora, tako da je šteta na kraju vrlo mala.

Na mjesto događaja hitro su dvama vozilima stigli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke, ali za njih gotovo da  i nije bilo posla, jer je vozač autobusa sam riješio prijeteći slučaj.

– Vozio sam redovnom rutom kada sam odjednom zamijetio u retrovizoru dim na stražnjoj strani autobusa – priča nam Ivo Vidović, vozač autobusa MAN, na liniji 21, za Brnčiće.

– Odmah zaustavio autobus ovdje na prvoj stanici na Pehlinu, izletio van i uzeo vatrogasni aparat. Istrošio sam ga, no činilo mi se da bi bilo dobro još sanirati situaciju, pa sam otišao do prve, susjedne kuće gdje sam dobio još jedan aparat.

Na kraju sam uporabio i treći aparat, kojeg sam uzeo iz autobusa – govori nam Vidović, vozač sa dugogodišnjim stažem.

Objašnjava da je u autobusu  bilo desetak putnika, kojima je, nakon što je zaustavio autobus, otvorio vrata i rekao da se povuku iz autobusa.

U posljednje vrijeme je, barem prema dojmovima u javnosti, požara na autobusima »Autotroleja« manje, no prije toga je zabilježena cijela serija požara na vozilima ovog prijevoznika. "

mivano

u 600...

http://www.fiuman.hr/djevojka-ozlijedena-nakon-sto-je-autobusu-autotroleja-eksplodirala-guma/?fbclid=IwAR0geNGfNdwy9a7evhLX2FipXUIY-SVqw1m4OsrIgblQqdpfPYnhv2KwJC0

"CRNA KRONIKA
Djevojka ozlijeđena nakon što je autobusu Autotroleja eksplodirala guma
Objavljeno prije 3 sata na 31.07.2019. Autor Fiuman.hr

Autobusi Autotroleja posljednjih mjeseci prilično često ostaju pokvareni na prometnicama, nerijetki su i slučajevi u kojim moraju intervenirati vatrogasci, a sad je zabilježen i slučaj u kojem je jedna mlađa putnica ozlijeđena.

Na autobusu koji je prometovao na liniji 7A ove srijede došlo je do eksplozije gume, a to je rezultiralo čak i probijanjem oplate autobusa te ozljedama putnice koja je sjedila na tom mjestu. Nemili događaj zbio se nešto poslije 13 sati kod autobusne stanice pored KBC-a na Sušaku.

"Puknuće gume nije neki neuobičajeni i izvanredni događaj, ali dogodilo se probijanje zaštitne oplate blatobrana i ozljeđivanje putnice (prvi stupanj opekotina na donjim ektremitetima, zaglušenje, šok i bolovi u glavi). Prebačena je u KBC Rijeka na daljnji pregled, dijagnozu i tretman).

Dok se poglavarstvo grada i sve pripadajuće gradske političko/nepotističke/korumpivno/kriminalne/sinekure, bave "utapljanjem" grada i građana u kredit za projekt relativizacije spomenika propale ideologije broda Galeb, istovremeno građani koji koriste gradski prijevoz s Autotrolejom doživljavaju ovakve nepotrebne i u krajnjem slučaju opasne "doživljaje" s dotrajalim i neodržavanim voznim parkom. Sve je pukim slučajem završilo relativno dobro. Ali oni koji znaju ponešto o pneumaticima i standardnom pritisku od min 8 bara u gumama teretnih vozila, znaju na što mislim da je u ovom slučaju guma eksplodirala (srećom na vanjskoj strani busa prema cesti) na strani prema stanici, dok putnici izlaze i ulaze u bus!!!", izvijestio je ovom nemilom događaju Hrvoje Sertić na društvenim mrežama (Riječka enciklopedija Fluminensia) te je priložio nekoliko fotografija, a tim povodom javilo nam se i još nekoliko osoba.

O ovom događaju uviđaj je napravila i policija."