Da se podsjetimo......

Autor dragec52, Listopad 22, 2009, 14:11:05

dragec52

Da se podsjetimo kako smo tipkali na starom forumu - predhodniku ovog danas.
Ako imate neke teme od prije 2 i više godina a i danas su aktualne - PODSJETITE SE i podsjetite nas.
Ja ću početi sa ovom temom.

http://autobusihr.proboards.com/index.cgi?board=ri&action=display&thread=276

NP-549

Mislim da ti to neće radit jer moraš bit registriran na onom forumu da bi mogao pročitat.

man750

Pa nek se oni koje interesira registriraju.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

dragec52

Citat: NP-549  u Listopad 22, 2009, 14:17:32
Mislim da ti to neće radit jer moraš bit registriran na onom forumu da bi mogao pročitat.
Već 2 sata čitam postove sa tog foruma  i prisječam se nekih tema i diskusija. Ima nas "veterana", a kad naiđem na neku interesantnu temu opet ću ju obnoviti. Neka ova "mularija" vidi  što smo radili prije 2 godine.

dragec52

Pa stari forum je još ŽIV  šljaka. A ja mislio da se ugasio kad je startao ovaj.

Shole

Ja ću ukratko prenijet ono sa starog foruma što je bila dragecova52 zamisao:


DRAGEC52,  11.10.2007.   pozdrav novim gostima na forumu

Haj.Poštovani forumaši koji pratite zbivanja oko našeg omiljenog gradskog prevoznika "AUTOTROLEJA"primite na znanje da nas od danas èitaju naši poštovani rukovodioci i koristim priliku da ih pozdravim,gospodina sa Marèeljeve i gospodina sa Potoka isve ostale koji su samo èitali a nisu se registrirali i uèestvovali u forumu.Trebat æe im vremena da sve pregledaju i proèitaju.Ja sam lako prepoznat i sam sam se identificirao jer nemam razloga tajiti tko je smajliæ uz drageca52.Danas samvidio koliko vozaèa posjeèuje stranicu i drago mi je da je tako, a bilo bi još bolje da se registriraju i ukljuæe u rad foruma.mogu izabrati ime npr: žnjšmnj i reèi sve što ih tišti i predložiti njima zanimljive teme, a naši susretljivi admijiæi æe im pomoæi kao i meni na poèetku.Poštovano rukovodstvo dobro došli kao gosti foruma.dragec


SHEF

Pozdravljam i ja drage rukovodioce (nisam zaposlenik AT), uz molbu da pretraže svoje slikovne i tekstualne arhive.
Inače, mi smo im med i mlijeko u odnosu na to što se o Autotroleju piše po drugim forumima.


LUCKY LOOSER

Dobro nam došli novi članovi!

Pozivam ih da se aktivno prikljuèe radu foruma, a ne da samo škicaju sastrane. Više glava više zna. ;) Tim bolje ako konstruktivne prijedloge sa foruma budu primjenjivali u svom radu, na sveopæe dobro Autotroleja i njegovih putnika.

BTW, èuo sam da su se danas pojedini rukovodioci u prometnom uredu raspitivali za adresu foruma. Ne znam koji je njihov motiv za pitanja. Možda samo dati do znanja da znaju za forum. Jednostavno ne mogu vjerovati da ne znaju za nešto što se zove GOOGLE. Upišete "autobusi forum" i prvi rezultat je vaš.


KICO101

Dragi gosti, skupite hrabrost i registrirajte se kao sto je to ucinilo nekoliko vas. ;)
Uvjeren sam da imate puno toga za reci, a i povijesne fotografije su ovdje na cijeni. Uostalom,vecina je nas ovdje ,osim zbog toga sto nas zanimaju autobusi, i zbog toga da pokusamo iznesti i svoja misljenja o nedostacima sustava javnog prijevoza, te predloziti moguca poboljsanja. Ovo ( u najvecem broju slucajeva ) nije zlonamjerno, vec upravo obrnuto. I zato mislim, da ne bi trebalo biti problema da se aktivno ukljucite u rad ovog foruma. Nazalost, cesto rukovodstva firmi ciji ste zaposlenici ne misle tako, pa je razumljiv i oprez pri donosenju odluke o pristupanju takvoj vrsti javnog ocitovanja.
U svoje ime, iznosim svoju podrsku svim profi vozacima koji se prijave na ovaj forum. :)


DRAGEC52,  13.10.2007

;). Haj.Juèer sam dobio poruku s pitanjem dali æu promijeniti ime i avatar s obzirom da više nisam anoniman(vjerojatno što šefovi sad posjeæuju stranice).Ne vidim nikakav razlog za to, svi smo odrasli i odgovorni ljudi a i nismo kukavice,sve što sam napisao stojim iza toga i nisam baš ništa negativno napisao protiv firme i osoba.Drago mi je da ste i vi pozdravili posjetioce foruma i pozvali ih da se aktivno ukljuæe u rad foruma.Pozdrav garaži/466 je najbus u kategoriji vršnjaka/ upravi i kolegama iz prigrada iposebno kolegama iz gradskog.Želim ugodan vikend svim forumašima i gostima.dragec.