Alain Mugica - slike

Autor Paško, Lipanj 01, 2017, 19:37:41

Paško

Vjerujem da su mnogi od vas već vidjeli neke stare slike ovog gospodina u raznim temama na forumu. On je većinu njih iz devedesetih slikao kroz šajbe svojih kamiona u vožnji. Nažalost, nije zapisivao kada i gdje su nastale, nego je tek ovih godina pokušao to sve smjestiti u vrijeme i prostor, ali u 20 godina sjećanja su često izblijedjela. U ovoj temi postat ćemo slike autobusa kod kojih su mnoge stvari nerazjašnjene. Siguran sam da će netko od vas znati nešto nadodati. Prva takva slika je ova:



Kao legendu Alain je zapisao: Posedarje 1996. godine. Ne znam jesu li lokacija i godina točni, a ni o busu nam dosta toga nije jasno. Znam samo da je to Setra SG 180 i da vjerojatno ima njemačke zollke. Slika je premala da bi se pročitao prijevoznik. Druga riječ je vjerojatno t(o)urs, a prva - Mato? Punta? nešto treće?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

#2

Za ovu piše Osijek, 1995. godina, ali to je vjerojatno krivo. Da ovo ipak nije negdje u BiH? Jedino sigurno je da prijevoznik s tim imenom odavno ne postoji i da je na slici Sanos S14:

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

zlepur1

Nije krivo, slikano je u osijeku, znam taj kvart napamet.Prijevoznik je NEXE comerc iz Našica, uglavnom autobus cementare Našice za prijevoz rasnika.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Paško

Izgleda kao da na autobusu (koji nema tablice) piše MEXI COMERC.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!