Terzić - Bus, Slavonski Brod [SB]

Autor mate, Lipanj 11, 2008, 11:15:38

mate

Terzić Bus autoprijevoznički obrt
Slavonski Brod, Lička 83
tel. 035/273-102



Usput da i ja stavim sliku Terzićeva Neoplana s kojim se islo na Bleiburg 17.5.2008...uz ovog u floti se nalazi jos 1 Neoplan...pozdrav


mate

#1
Uz tog Translinera,u floti turistickih buseva se nalazi jos jedan Cityliner SB-538-O...njegove slike stizu...

Usput nama na putu u Austriju i nazad je bilo perfektno...tome je doprinjeo i shole,koji uglavnom i vozi tog Neoplana (SB-353-BO)... 8)

mate


maky

Onaj Transliner sa manoplanove fotke na ovoj stranici se sinoć provlačio po Trogiru kroz iglene uši. Svaka čast sholetu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mate

Maky taj Transliner je bio u Trogiru 29.11. posto je vozio kosarkase KK Svjetlost na tekmu...inace Terzic s tim Translinerom zadnjih nekoliko godina vozi kosarkase Svjetlosti na gostovanja...a i ja sam s njim bio na Bleiburgu ove godine... ;)

atanas

dali ima nekoj sto zane za hafet turs od kolko saat trga od sk i od koe mesto za slavonski brod zasto samo taa agencija odela do tamu mi treba odgovor hitno koj znae neka pise poz

Karabaja

Znam ja!! ;D ;DNazoveš informacije na autobusnom kolodvoru u Sl.Brodu i pitaš za Hafet Tours.Ja znam da ima njihova redovna linija prema Skoplju dva puta tjedno,sve ostalo pitaj na broj 00385 35 444 200!!!Stay cool 8) 8)!!!

mate


mate


TomoM

Sinoć sam prošao pored kolodvora i vidio ovog ljepotana i htio pitati kada je stigao, ali vidim da je već ovdje. To mi je drago da dečkima nemože ništa promaći. Brodski gradski prijevoz je sve bolji.
:-)

mate

Inace kako sam ja cuo ovaj Intoruo bi trebao sluziti za posebne voznje, tako da se on pridruzuje Citylineru i Translineru, a nikad se ne zna pa mozda zavrsi na liniji , kao jednom sto je bio slucaj s Translinerom ;)

E, da Intoruo je dobio i registraciju, pa kad ga budem opet vidio budem ga slikao s registracijom i dodao u vozni park

mate


mate

Cuo sam da bi Terzic sutra trebao voziti pripadnike brodske Torcide na tekmu u Zagreb protiv Dinama, polazak je iz Broda u 13.30, pa ako netko bude voljan i u mogucnosti neka uslika ;)

mate

Po svemu viđenom Terzic bus je dobio prinovu u voznom parku, i to koju - troosovinski MB Travego, viden prije nekih sat vremena, s strane ima naljepnicu Terzic bus, ali jos ima ZG registracije (posto je bus iz Euroline-a)

Majstor

Je tri dana u Zg napravljen servis i isporučen g.Juri Terziću
Samo mi sudite pošteno !