HITNO - Spasimo slike neaktivnih forumasa uploadane preko Photobucketa

Autor peron24, Lipanj 30, 2017, 16:57:08

Marek

Na željezničkom forumu pronašli su način kako da slike sa Photobucketa budu vidljive.

Citat: željko halambek
Instaliranjem ovoga slike se opet mogu vidjeti.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/photobucket-embedded-fix/?src=search

https://chrome.google.com/webstore/detail/photobucket-embed-fix/naolkcpnnlofnnghnmfegnfnflicjjgj?hl=en

Potrebno je instalirati Add-On za Mozzilu ili Chrome.
Kod mene radi.  8) yahoo

lussin



Grof

on je mozda otkrio toplu vodu, ali taj dodatak nije on otkrio. to je vec poznato sa ozbiljnih foruma, a ne te sprdnje od foruma. hi

damir fido

U pravu si za dodatak.Naravno da ta informacija kruzi po raznim forumima i vecina foruma ih je objavila kod sebe i teško je utvrditi ko je prvi lansirao. U svakom slucaju hvala onome ko je napravio taj dodatak.Ako baš hoceš u pravu si i za "šprdnju od foruma". Naime mi smo imali peh da izgubimo 2 foruma.. Evo sad  po treci put radimo na novom Imaš pravo da uzivaš i likuješ radi toga, al mislim da nije lijepo ni jedan forum nazivati šprdnjom, pogotovo onaj koji se bavi istom tematikom a i radi nas nekoliko sa tog foruma koji godinama ovdje objavljuju.Ja lišno to nikada ne bi napisao nikome..Nije lijepo što nisi ni upozoren. Ekipa koja ima volje da po treci put krene iz početka nije šprdnja. Pozdrav.

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Dreamwalker

Pozdrav društvo,

servisi za slike tinypic i Photobucket se uskoro spajaju. Tinypic više ne prima upload slika, postojeće slike na servisu nestaju, a do kraja godine (a vjerujemo i prije) će skroz nestati. Neke su već nestale, pa bi zamolili sve članove da nam pomognu u spašavanju onih slika koje se daju spasiti. Ukoliko znate da ste slike nekad stavljali preko tinypica, bilo bi dobro da nas obavijestite o tome imate li negdje na kompu te slike ili ih treba spašavati. Isto tako, ako primjetite da neka slika na tinypicu nije spašena, skinite ju i pospremite te javite koje ste teme na forumu pročešljali. Svakako nam javite i autora tko je stavljao preko tinypica kako bi uspjeli spasiti što više. Među slikama ima dosta vrijednog materijala i bila bi prava šteta da se pogube.

Hvala na pažnji :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421