Kamenovanje autobusa

Autor erobuss, Lipanj 25, 2008, 18:44:42

erobuss

Vijest je stara ko grčka i to je već zaboravljeno. Bio je kasko osiguran što je najbitnije  ;)
Upiši na google >> zrinjski autobus stolac.

Tlimfocit

dobro ja nisan toliko star:D svejedno fala puno


erobuss

Nije baš kamenovanje, ali jest oštrenje sjekire.

JZKBN
Jebo zemlju koja Bosnu nema

http://pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=64827

manoplan


goranxxx

SETRA 417 HDH

adriatica

U Crnoj Gori se i na ovakav nacin obracunava sa konkurencijom. Preuzeto iz "Pobjede" Podgorica

NESVAKIDAŠNjI VANDALIZAM U NIKŠIĆU
Kamenicama polomljene šoferšajbe na 20 autobusa

Nikšić, 28. juna - Nepoznati vandali, jutros u zoru, polomili su šoferšajbe na 20-ak autobusa privatnih prevoznika "Stanišić" i "Glušica" .

Autobusi su se nalazili na platou u blizini Autobuske stanice gdje su parkirana vozila za prigradski saobraćaj. Prostor je slabo osvijetljen i nije obezbijeđen, tako da je vandalima posao bio olakšan, ali ipak čudi da niko ništa nije vidio, niti čuo.

Vozač "Stanišić prevoza" oko 4,15 časova odvezao je autobus na liniji za Podgoricu. U to vrijeme na svim autobusima nije bilo nikakve štete, tako da se pretpostavlja da su nepoznati počinioci stakla polupali oko pet sati. Kada su, oko 6 časova, stigli prvi vozači koji drže prigradske linije zatekli su demolirane autobuse. Odmah su obavijestili vlasnike i policiju koja je obavila uviđaj . Šoferšajbe su polomljene kamenicama, a šteta je procijenjena na oko 20.000 eura. "Stanišić" i "Glušica" drže većinu prigradskih linija, voze i na međugradskim a, kako su izjavili, potpuno su zatečeni onim što im se desilo, te da niko nije imao razloga za takav postupak.

Prevoznici su , ipak, uspjeli pokriti sve linije sa autobusima na kojima stakla nijesu polomljena i jednim brojem vozila u rezervi, tako da su izašli u susret građanima, a najavili su i da će sjutra organizovati lokalni saobraćaj.


adriatica

Privedeni zbog kamenovanja autobusa sa Kosova

Podgorica, 10. jula- Policija je lišila slobode zadržala M.D. (18) i maloljetnog M.D. (16) iz Podgorice iz sela Bistrica u Zeti, kao i M.Č. (19) iz Golubovaca zbog sumnje da su odgovorni za kamenovanje autobusa sa kosovskim registarskim oznakama krajem prošlog mjeseca.

Policijske mjere i radnje ukazuju na sumnju da su M.D. (18) i M.Č, u noći 28 -29. juna, kamenovali kolonu od pet autobusa kosovskih, makedonskih i bosanskih registarskih oznaka i polomili ili oštetili nekoliko vjetrobranskih i bočnih stakala.

Sumnja se da su M.D. (18) i M.Č, 7. juna ove godine, u selu Bistrica, kamenovali i autobus kosovskih registraskih oznaka i ,,fap", vlasništvo ,,Mesoprometa" iz Bijelog Polja. Takođe se sumnja da su M.D. i maloljetni M.D, 21. aprila ove godine, u istom mjestu, kamenovali autobus sa Kosova.

Osumnjičeni će, uz prekršajnu prijavu, biti predati Područnom organu za prekršaje, zbog sumnje da su počinili prekršaj iz čl. 5 Zakona o javnomm redu i miru - uzmeniravanje građana i ugrožavanje njhove sigurnosti.

Uprava policije je, radi sprječavanja ovakvih i sličnih događaja, planirala i organizovala pratnju turističkih autobusa sa Kosova, od graničnog prelaza do Ulcinja ili drugog odredišta.

adriatica

Opet se desilo, ludim glavama nema pomoci.

Kamenjem na turiste

INCIDENT NA PUTU BAR-SUTOMORE

Podgorica - Autobus firme "NT SH Shpejtimi"(543-KS-656) kamenovan je juče u zoru, oko 4.30 časova, na putu Bar - Sutomore, u mjestu Ilino, saopšteno je iz Uprave policije. Autobus, kojim je upravljao N. L. iz Uroševca prevozio je kosovske turiste iz pravca Sutomora, kroz Bar, ka Ulcinju, kada ga je u mraku, u blizini market ,,Maxi", gađala kamenicom za sada nepoznata osoba.
Iz policije je saopšteno da u incidentu nije bilo povrijeđenih, a da je kamenica polomila lijevo bočno staklo autobusa.
Na mjestu događaja je izvršen uviđaj, a policija preduzima sve mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku osobe, koja je kamenicom polomila staklo autobusa.

Policija je ranije saopštila da će obezbjeđivati pratnju autobusima sa Kosova, koji se često kamenuju dok prolaze kroz Crnu Goru, uglavnom do Ulcinja, gdje dovoze turiste.



tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga


mate

Citat: Sonja  u Siječanj 19, 2010, 13:37:28
http://www.24sata.hr/news/split-kamenovali-autobus-a-vozaca-pogodili-u-rame/154718/

Ovo je za svaku osudu, ali moram opet komentirat nase "sjajne" novinare, pa vec ako stavljaju neku iz arhive sliku, mogli su nac gdje je razbijeno staklo, a ne gdje se motor zapalio, stvarno biseri...

Sonja

Citat: mate  u Siječanj 19, 2010, 15:10:51
Citat: Sonja  u Siječanj 19, 2010, 13:37:28
http://www.24sata.hr/news/split-kamenovali-autobus-a-vozaca-pogodili-u-rame/154718/

Ovo je za svaku osudu, ali moram opet komentirat nase "sjajne" novinare, pa vec ako stavljaju neku iz arhive sliku, mogli su nac gdje je razbijeno staklo, a ne gdje se motor zapalio, stvarno biseri...

Novinari su posebna prica, al ocito da nisu imali drugu sliku ;)  Naime radi se o autobusu splitskog prometa.