Marin Tours, Viškovo [RI]

Autor shef, Ožujak 22, 2009, 17:05:50

shef

Putnički prijevoz "Marin" vl. Marinko Dopuđ
Viškovo, Dovičići 19b
tel. 099/7330-022




Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

Jučer na Krvavcu dovezao skijaše


mate


Sonja

U ponedjeljak na cesti iz Bedekovcine prema Oroslavju. Isuzu RI 900-PL

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Berlingo

Ponedjeljak na Viskovu ispred vulkanizera (KMD Babic).

mate

Danas u Sl.Brodu, inace ide za Sarajevo, na izlet (Prometna skola Rijeka), pozdrav i zahvala vozacu ;)


Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

MarinTours

Lijep pozdrav svim bivšim i budućim pitnicima Marin Tours-a i našim kolegama. Uskoro ćemo pustiti web stranicu online na kojoj će između ostaloga (informacije o Marin Tours-u, galerija slika, planovi, partneri...) biti i kontakt formular preko kojeg ćete nas moći kontaktirati. Do skorog kontakta. Over and Out  :)
P.S. pohvala adminu/ima na super forumu

Shole

Citat: Mirta  u Ožujak 06, 2011, 20:04:57
Prvi put na forumu!

http://img837.imageshack.us/i/p3060005.jpg/][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/7808/p3060005.jpg


Hvala vama što se se odlučili pridružit forumu.  Pošto je ovo nažalost jedina slika njihovog novog Travega (možda gazda stavi koju  ;) ), valja napomenuti da je to niski Travego sa širokim stražnjim vratima.  Rijetka pojava za turističke prijevoznike, ali moram ju pohvalit.  Umjesto da je nagurao još jedan red sjedala, sad postoje vrata i stepenice po kojima se jako lijepo može hodati što nije nevažna stvar kod starijih putnika, a i dječice.  STvarno znaju ponekad bit nezgodne one stepenice i za nas normalne, a kamoli za osobe koje su malo teže pokretne

mate

#10
Isuzu jucer u Bleiburgu


martin

Ovaj niski TRAVEGO je ex AUTOBUS OBERBAYERN iz MUNCHENA vozio je MUNCHEN-ZRACNA LUKA za LUFTHANSU i bio obljepljen cijeli u njihov logo isti takav je kod ŽELE PRIJEVOZ iz KASTELA a treci iz te generacije zavrsio u Bosni kod USORA TOURSA.
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

Berlingo

Evo jedan sitni detalj. Bilo bi jako neobicno da slika ispadne kako treba po mraku, a autobus u voznji. Kad ga netko poslika s desne strane neka se ovo izbrise.
[IMG=http://img824.imageshack.us/img824/6341/img1402wf.jpg][/IMG]


5AR

Ja se izvinjavam na kašnjenju, ja sam mislio da ste to riješili.




Berlingo

Vidim da postoji jako dobra suradnja s mojom bivsom skolom. Jako cesto vozi djecu na izlete. I veceras se vratio autobus od nekud i to bas onaj sta je bio na ispracaju stare godine u Fuzinama. Naravno, nisam ni pokusao slikati u voznji po mraku.