POZDRAV

Autor dragec52, Lipanj 05, 2012, 09:41:03

dragec52

 

   HAJ. Otvorio sam novu temu - POZDRAV - gdje će se članovi moći pozdravljati ::| ::| ::| ;D. Pa evo da ja započnem. Pozdravljam  kolege vozače iz AUTOTROLEJA i ostale posjetitelje  foruma iz moje dojučerašnje firme, pozdravljam i ostale članove foruma iz Rijeke i sve one koji posječuju podforum Autotroleja. 4.06.2012 otišao sam u mirovinu i sada ću pratiti forum kao penzić ali mogu obećati da se neću vucarati po busevima i praviti gužvu ::| ;D  Sudjelovat ću i pratiti što se dešava u firmi i na forumu. Djelatnicima AUTOTROLEJA želim  bolju budučnost i perspektivu i menađment koji će raditi u njihovom interesu i za njihov boljitak.

NP-549

Sve najbolje u mirovini ti želimo, a gužvu možeš slobodno doć pravit, ali na prednjim vratima. Uživaj u kampu (mogo biš i okrenut nešto na ražnju za ekipu  good_boy) i ne zamaraj se ti Trolejem. Dovoljno si živaca uložio u ovaj posao.

shef

Pozdrav ljudini od čovjeka i uživaj u mirovini; želim ti da Linić i oni koji dođu poslije njega nikad ni dana ne kasne s isplatom.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Čestitke i od mene i sve najbolje za novi početak. Dragecu/vozaču zahvaljujem što nas je sigurno dovozio na odredišta, a Dragecu penziću želim što više fešti i opuštajućih druženja. I, naravno, više aktivnosti na Forumu. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

zvone16

Čestitke i od mene.  :)
ZvoneXp

Boki651

Čestitam, Dragec, e sad tek možeš uživati, pusti malo Trolej po strani, svoje si odradio i sad zasluženo odmaraj i nadasve uživaj! :)

dusko

Pozdrav nasem Dragecu. Uzivaj u penziji!! Neka te zdravlje posluzi i navrati neki put................

Shole

Nadam se da ona piva još vrijedi ?

Pošalji br na PP

dragec52

 Hvala na lijepim riječima i željama za penzionerske dane. Naravno da se neču prenaglo odreči svog i vašeg foruma sa najdražim podforumom AUTOTROLEJ RIJEKA. I naravno  Shole da ona piva i dalje čeka da ju popijemo. Broj dolazi na PP  good_boy

ikar

Dočekali smo i taj dan, Dragec uživaj u zasluženoj penziji!

gigi

Bok Dragec!

Evo došao je i taj dan da se pozdraviš sa bivšim kolegama i uživaš u zasluženoj mirovini.
Nemoj se odmah opustiti i poneki put prođi do bivše firme da vidiš jesmo li još uvijek živi.
Puno lijepih želja i mirne umirovljeničke dane.

                                                    Pozdrav

Mirta


Želim ti da dugo i u zdravlju uživaš u svemu onom što voliš.
Nikad ne reci:"Nikad!".

dragec52

Hvala  gigi i Mirta, nadam se da će slijedećih dani biti mirnije a ne ovako puni emocija i sa puno,puno slobodnog vremena. Sutra idem u Petrinju da to proslavim sa tamošnjim prijateljima, nadam se da će biti veselo.

Toni602

Dobar dan!
Ja sam novi na forumu i dosta me zanimaju stare krame od 20+ godina tipa SG240 i SU240. Odkad sam krenuo u srednju, počeo sam imati veliko zanimanje u te buseve te sam u 2 mjeseca vec znao tocan tip busa. Vozio sam buseve u OMSI-ju ali nikad zaprave. I da, htio bih poručiti šoferima koji voze te kante da ih "malo" pritisnu na uzbrdicama jer sam se danas vozio u 603 na 29a oko 7 ujutro te je skoro umro kod uključenja na zaobilaznicu do Rijeke. I ako mozete napravite nesto sa 675 jer se trese ko lud na leru!

Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

Shole

Citat: Toni602  u Travanj 27, 2018, 10:24:34
I da, htio bih poručiti šoferima koji voze te kante da ih "malo" pritisnu na uzbrdicama jer sam se danas vozio u 603 na 29a oko 7 ujutro te je skoro umro kod uključenja na zaobilaznicu do Rijeke. I ako mozete napravite nesto sa 675 jer se trese ko lud na leru!

Pritišću vozači te stare MAN-ove koliko god mogu, ali su mnogima motori na izdisaju i džaba ti stišćeš kad on nema snage.  Ima još par komada koji idu odlično, ali ima ih i klinički mrtvih