Da li voze već ti novi Conecti?
Kako su vozači zadovoljni njima?
Meni je taj auto bezveze, nešto kao Citaro minus nešto, mora biti velika razlika u cijeni (?) da bi se to kupilo i još napravljeno u Turskoj ( a ni njemačko se nije uvijek baš pokazalo). Tabla sklepana od svega i svačega, odozdo otvoreni oštri bridovi da se možeš porezat, ne štela se s volanom, mjenjač samo D-N-R (samo za po ravnom?)
Nije velika razlika u cijeni, našao sam na slovenskom forumu da 29 komada košta oko 9,45 milijuna €, dakle jedan je oko 325.000, dok Citari obično dođu nešto malo više od 330.000.
Ovdje piše dodatno o razlozima zbog kojihh je MB Ljubljani uopće ponudio ovo čudo (koliko vidim, ukratko, prije svega da MAN ne bi dobio posao).
Ja isto imam dojam da je loše napravljen, pogotovo tabla koja izgleda jadno prema standardnom VDV-u (kao da je teško bilo staviti VDV

, pa čak i Ikarbus ga stavlja na nove niskopodne), stvarno nije vrijedno novaca.
Inače, samo D-N-R je standardna stvar u Ljubljani i na drugim autobusima, pošto se u cijelom gradu zapravo i vozi samo po ravnom.