Li-bus, Livno

Autor ist, Studeni 19, 2018, 17:33:21

Nitko

Uskoro otvaraju novu liniju. Ide od Tomislavgrada do Mostara. Preopterecena im je linija Livno Mostar pa uvode novu liniju. Ja mislin da je bilo pametnije stavit više polazaka na postoječoj nego ovo, al eto, nepita me se ;)

podgora

#136
U Livnu je konačno pravda pobjedila dobili su gradski prijevoz i traže 10 vozača.

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Citaro O530

Baš mi je drago :), nije im bilo lako izgurati tu pravdu. Mislim da im sljedeće godine stiže još nekoliko novih buseva, ne znam kojih, no bilo bi lijepo kad bi za gradski prijevoz bila 1 ili 2 nova MAN-a kao sa ilustrativne slike gore  :D. Vrhunske buseve imaju za međugradske linije, bilo bi lijepo tako i za gradski prijevoz jer trenutno imaju samo Lion's Classice U.

Nitko

Jel ima kojih novosti oko gradskog prijevoza?

Doki21

Na  njihovom Facebooku povodom 3. Rođendana  piše   da čekaju dozvole za linije prema Hrvatskoj točnije Zagrebu,Splitu,Osijeku i prema Njemačkoj i Austriji  a to su linije prema  Linzu,Dortmundu i Beču

415 ul

A i dobili su gradske i prigradske linije u Livnu

Nitko

Da, i trebali su poceti voziti ih od 1.1.2022. pa zato i pitam


belmoo02

Večeras cca 100 putnika

Mostar - Frankfurt






Citaro O530

U Mostaru su se sudarili Peugeot i Neoplan Cityliner "Zlatko Dalić" od Livno busa. Kriv je vozač Peugeota, bočno ga je udario pri uključivanju na cestu.

https://www.hercegovina.info/vijesti/crna-kronika/bez-ozlijedjenih-sudar-u-centru-mostara/200338/

Danas je oko 10 sati na cesti od nekadašnjeg hotela 'Ero' prema Španjolskom trgu došlo do prometne nesreće u kojoj je nastala znatna materijalna šteta i srećom bez ozlijeđenih osoba.

Kako se moglo vidjeti na mjestu nezgode, u ovom sudaru su sudjelovali osobni automobil Peugeot i autobus poduzeća 'Livno bus'.

Autobus se kretao prema Španjolskom trgu, kada se Peugeot sa strane pokušao uključiti u promet, te je došlo do sudara. Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Majstor

Jel voze gradski prijevoz i sa čime ?
Samo mi sudite pošteno !

Citaro O530

Što se tiče gradskog prijevoza, na facebook stranici portala "Relax Livno" napisali su da je Grad Livno donio odluku da će gradski prijevoz u Livnu obavljati "Ćićko Commerce". Ne znam baš koliko je to istinito, ali od 1.1. ove godine trebao je Livno bus.

NP-549

#147
Citat: belmoo02  u Siječanj 08, 2022, 19:36:22
Večeras cca 100 putnika

Mostar - Frankfurt





A šta bi trebao značit ovo BISS ?

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Pa onda je valda BIS - bus ispomoć