Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

415 ul

Stigle prinove, Man lions regio i Man lions intercity, no to nije sve, ocekuje se jos prinova

gorgoroth


415 ul

Moguce, navodno bi trebale neke 415 ul stici i nesto za turizam

Tomek

Evo dvije novosti, 5. MAN Lion's Intercity i 4. (ali mnogo noviji od ostala 3) MAN Lion's Regio

smogovci.bbb2

#379
Izvor: https://www.vgdanas.hr/grad/novi-vozni-red-i-jeftinije-karte-za-orle-i-kravarsko-studentima-i-srednjoskolcima-javni-prijevoz-besplatan/
Novi vozni red i jeftinije karte za Orle i Kravarsko! Studentima i srednjoškolcima javni prijevoz besplatan
Stanovnicima općina Kravarsko i Orle od 1. siječnja 2022. javni prijevoz će pojeftiniti, na snazi će biti i novi vozni red, a studenti i srednjoškolci vozit će se potpuno besplatno.
Objavile su to dvije susjedne Općine na čijim područjima uslugu javnog prijevoza obavlja prijevoznik Autoturist Turizam d.o.o. koji je jedan od potpisnika ugovora kojeg je Zagrebačka županija sklopila s pružateljima usluga na svome području, a kojim je prijevoznicima ukupno dodijeljeno gotovo 90 milijuna kuna.
Ti ugovori za cilj imaju omogućiti bolji i kvalitetniji javni prijevoz na području Zagrebačke županije, posebice u ruralnim dijelovima.
Prijevoznik Autoturist korigirao je stoga vozni red za područje Općina Kravarsko, Orle i Pokupsko na linijama 370 Velika Gorica-Suša, 371 Velika Gorica-Novo Brdo -Hotnja, 372 Velika Gorica-Pokupsko, 373 Lijevi Štefanki-Lukinić Brdo.
Korigirane su i cijene koje su znatno jeftinije, kako ističu iz obje Općine. Načelnik Općine Orle, Ervin Vujica potvrdio nam je kako su cijene karata 30 do 40 posto niže nego što su dosad bile, a kompletno besplatan javni prijevoz osiguran je za studente i srednjoškolce obje općine.
-Radi se o 30-40 posto pojeftinjenju svih karata i to nama olakšava financiranje kompletno učeničke i studentske karte tako da roditelji više neće plaćati ništa. Omogućeno je to sredstvima Vlade, Zagrebačke županije, a i naše Općine i odluka je takva da sad to možemo omogućiti – rekao nam je Ervin Vujica dodavši kako će ovih dana biti potpisani ugovori s autoprijevoznikom.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

lovac27

Man lionsi 2komada danas u Velikoj Gorici. Jedan na liniji za Pokupsko,a drugi  za Hotnju s displejima. Jesu li oni stacionirani u garaži na području Velike Gorice ili se vraćaju u Samobor?

415 ul

Mislim da su u Gorici, ili ako su vozaci sa tog područja kod njih doma

Majstor

Svi su u VG + 2xIveco na novim linijama
Samo mi sudite pošteno !

415 ul

Kod mene na linijama se vrte Samoborcekova 315 gthd Zg 3587 FC, te Autoturist sa setrom 315 ul, vesthorisontom te ponekad ulete iveco i integro

lovac27


415 ul

Pise u ovoj temi koje su linije dobili

audis4

Nisu svu zg-3366-II vozi radnike plive

tramvajac 92

Ha, sad je otišla sa Remize 5465-ff za Samobor. Da, setra 517 hd vozi lokal.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

FitzTN

Po čemu je 4561-HM, S315UL prevelika da ima crvene tablice?