Blokirani (banirani) članovi foruma

Autor Shole, Veljača 10, 2009, 23:13:34

zvone16

Znam dugo se nije pisalo ovdje ...

Preko MAC adrese i sličnih stvari ti mogu doznat ...
ZvoneXp

shef

Članu talavizija 15 dana odmora. Ovo je slobodna zemlja, a fašizmu ovdje nema mjesta. BTW ne znam stvarno u čemu je problem onih koji rade u drugim prijevoznicima u odnosu prema onima u Globtouru/Panoramabusu...no bilo kako bilo, ovdje se neće tolerirati takvi ispadi prema bilo kome.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MAN19464

Molim da moderator Shole sam sebe kazni ili javno ispriča, zbog javnog vrijeđanja člana foruma Marin.
Dana 26.01.2016. Moderator Shole javno je i brutalno izvrjeđao Marina pitajući ga jel je retardiran?
Napominjem da je Marin napisao post u kojem iznosi svoje mišljenje bez da bilo koga vrijeđa i piše neprimjereno, nakon toga Portos pokušava zataškati situaciju i briše Sholetov i Marinov post kako bi zataškao tešku povredu pravila foruma, međutim Marinu je nanešena velika šteta i njegovom ljudskom dostojanstvu pa bi bilo uredu da se Shole javno ispriča, a portos je puno zakasnio u zataškavanju javnog vrjeđanja od strane moderatora Sholeta prema članu foruma Marina.

Shole

Nije Portos ništa zakasnio ni zataškavao nego je čovjek pobrisao čim je vidio da je rasprava otišla u krivom smjeru.  Banirat se moderatora nemože al ja dobrovoljno napuštam rasprave ovdje tako da završimo s tim.

Ispričat se neću sigurno jer nemogu vjerovat da ovdje netko,  tko sebe smatra poznavaocem autobusa i stanja u ZET-u,  misli kako se mogu kupovati autobusi koji se nekome sviđaju. Milijon puta je objašnjeno kakvi su zakoni i kako ih se može donekle eskivirati, al pojdinci i dalje pilaju i pilaju i pilaju o tome kako je Citaro najbolji   (il bilo koji drugi, totalno je nebitno).  Daj sjaši više čovječe božji dosadan si ko proljev.  I da,  zaboravio si reć kojem Citelisu ovaj tjedan cuka mjenjač a kojem se čuju klješta u prednjem desnom kotaču.

Over and out, nek zaključi raspravu onaj ko može uređivat.
Bye

MAN19464

#19
Al ako je Marin vama "dosadan" zar ga se smije javno vrijeđati?

marin

Sad se šuti o ovome naravno. Shole mali ti je š**** sad kad se treba priznat. Nikakav krivi smjer rasprave, kolege su se još složili sa mnom , ali kao što rekoh sada se šuti, a dokaza da si me pitao "jesam fakat retardiran" imam. I nitko te, Shole, ne tjera da dolaziš na ZET-ov podforum čitat, lako se sad izvlačit i ponižavat kaj sam ja napisao o Citelisima itd, a čak i znaš da je sve to istina+ nisam niti napisao tako kao što si ti naveo.

Paško

Ajmo bez teorija zavjere, postovi su u Recycle binu i mogu se izvadit u bilo kojem momentu ako želiš.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Kolega Ćole ban od mjesec dana, a njegov klon MAN Classic zauvijek. Bilo bi tužno da nije smiješno.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

MB FAN - mjesec dana

Poruka za člana:

Imao sam naporan dan i onda me dočeka onaj tvoj shitpost. Apsolutno je neprihvatljivo pisati onoliko osobno o nekom članu foruma. Svi smo mi ovdje anonimni ako želimo biti i poprilično je jezivo kad komentiraš privatan život, a to je definitivno privatno ako isti član ne piše o tome učestalo, javno na forumu gdje bilo tko to može vidjeti. Tvoje pisanje o vožnji dotičnog člana je bezobrazno. Nemaš ti što pisati o nečijoj vožnji, balavče jedan. Nije me briga koliko imaš godina, ali definitivno si balavčina za vožnju autobusa jer nemaš nikakvu dozvolu za obavljanje te radnje pa ni nikakvu dozvolu da komentiraš kako ju drugi obavljaju. Ono što mi je pomalo neshvatljivo je da si cijeli post zapravo napisao kako bi pokazao da si bolji od dotičnog člana jer je on "glasan" na forumu, a "kukavica" u privatnom životu i tako ga ogadio. Valjda si mislio da će te ti poboljšati neki forumaški ranking jer si ti, eto, isti u životu kakav si i na forumu. Forum nikome u životu zapravo nije jako bitan i prestani predavati toliku pažnju nadmetanjima s drugim forumašima. Tu smo zbog pisanja o autobusima i međusobne suradnje istomišljenika, a ne kako bi se međusobno natjecali u tome tko je bolji poznavatelj autobusa, vozač, čovjek, sisavac ili gmaz. Dobronamjeran savjet: poštuj ljude od kojih nešto možeš naučiti i pažnju posvećuj stvarima kojima ona najviše treba (pretpostavljam da je u tvom slučaju to sada škola).
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Portos

#24
Odlično si mu napisao

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Dreamwalker

Zbog konstantnog ignoriranja moderatorskih upozorenja i akcija, član akzg22 dobio je dvotjedni odmor od foruma.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421