Droga u autobusu

Autor kriticar, Srpanj 25, 2008, 12:11:53

kriticar

Mediji su objavili vijest da je u autobusu HR reg. oznaka na liniji Struga - Novigrad Srpska carina pronašla drogu u otvorima ventilacije.
Zna li tko o čijem busu se radi?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

mate

#2
evo ovdje ima nesto vise...

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=42469&sectionId=39

a sto se tice autobusa rijec je o MB O303... firma "Meridijan i Hafet tours"...jer na webu od Tanjuga stoje slike tog autobusa...






erobuss

Ovi su za sva vremena završili sa navedenom linijom. Balkanska posla   ;D

miky

Opet DROGA U AUTOBUSU ili povezana sa autobusom:
U AKCIJI USKOK-a i nekoliko policijskih uprava uhićeno je 19 osoba od 22 do 50 godina te je zaplijenjeno 70 kilograma marihuane vrijedne milijun kuna, kojoj bi na tržištu vrijednost mnogostruko porasla.

Riječ je o kriminalnoj skupini za koju se sumnja da je iz Crne Gore preko BiH u Hrvatsku prokrijumčarila ukupno 800 kilograma marihuane. Uhićeni su s područja Zagreba, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, a akcija je završena između 19. i 22. kolovoza, kojoj je prethodila višemjesečna istraga.

Klupko se počelo odmotavati u razdoblju od sredine travnja pa sve do 25. lipnja. U tom razdoblju je palo i prvih 55 kilograma marihuane, što je pokrenulo ovu akciju nazvanu Vinil. Akcija je došla svom kraju 19. kolovoza kad je kod 32-godišnjaka u Novom Zagrebu pronađena marihuana u Audiju dubrovačkih registarskih oznaka, dok je  u isto vrijeme na području Splita kod dvojice 22-godišnjaka pronađena marihuana, a jedan od njih je prvo uspio i pobjeći. Nakon ta tri uhićenja došlo se do saznanja da se radi o kriminalnoj skupini koja je dobavljala marihuanu.

Tijekom akcije je pretraženo 13 stanova, 5 automobila, a pri čemu je pronađemo 45.300 kuna i 15.340 eura te pištolj. Pronađen je i autobus s prepravljenim i posebnim prostorima namijenjenim isključivo za skrivanje i krijumčarenje droge.


***Nedavno nabavljeni Mercedes 404 iz Metkovića, ZELENO Zlatni, nedavno je nalijepljena reklama Grada Metkovića sa velikom slikom navedenoga grada...Sin nabavio autobus, tata vozio autobus......!? Autobus je iza žice...

mate


RI311HK

Ne tako davno slučaj ATRa gdje je vozač preuzeo pošiljku iz Dalmacije, nebitno kojeg grada, u kojoj se nalazio "herion", sreća pa ne u velikoj količini.

travego 580

Droga u autubusu juče navečer na G.p Karasovići da smijeh bude veći  pronađena i u vozača i kod putnika.

Na graničnom prijelazu Karasovići dubrovačka policija je uhitila vozača autobusa s Kosova koji je u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti 25 kilograma marihuane.


Granična policija je u suradnji sa djelatnicima carine u subotu oko 20 sati na graničnom prijelazu Karasovići uhitila vozača autobusa sa Kosova koji je u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti 25 kilograma marihuane.

Droga je pronađena prilikom pregleda autobusa koji prometuje na relaciji Peć - Stuttgart, izvjestila je Marija Gjenero, glasnogovornica PU Dubrovačko-neretvanske.

Zanimljivo je da se droga nalazila u četiri PVC posude zapremine 30 litara u kojima su se nalazile kisele paprike. Policija je protiv vozača 43-godišnjeg G.M. s Kosova podnijela kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga, a tijekom dana će biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku.

Također, ista kaznena prijava slijedi i protiv putnika, 38-godišnjeg E.K. sa Kosova i 23-godišnjeg E.L., državljanina Turske kod kojih je pronađeno 405 tableta prazepama i tetrapazepama koje se nalaze na listi opojnih droga, piše Dalmacijanews.




goranxxx

SETRA 417 HDH


Tlimfocit


mate


kuba

Pa to je Globturov ili od Salinea-in Volvo AV120.   ;)

tomekk

Citat: kuba  u Srpanj 19, 2009, 14:31:21
Pa to je Globturov ili od Salinea-in Volvo AV120.   ;)

valjda mislis sideral, a ne av120 :-\
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

kuba

Napisao sam Globturov i mislio sam na Siderala, a Salinea-in Volvo AV120. Dakle ili-ili...