AP Varaždin - slike

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:16

brioni

Oprostite ako ima pogrešaka

stipe15

Koja krama vozi Split-Zagreb.Ovi Steyri u ATP-u voze lokalne linije ,a pogledajte ove....

tomekk

Kad je ap vratio buseve Pavliću onda su dovedeni ovi steyeri iz Larusa koji svakodnevno voze na svim relacijama oko Varaždina, najviše za Zagreb,a neki čak i duže.Uglavnom, iako su stari (ne znam koliko) imaju dobru klimatizaciju pa se bus brzo rashladi za ovih vrućih dana tako da je lijepo s njima putovati (bar meni, ne znam kak je ostalima).
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Servis

Mislim da su negdje 1996. godište, nisu uopće loši. Udobniji su od UL Setri i nepovišene Temse Safari koji su tu negdje po kategoriji.

Imaju jedan zgodan dodatak, a to je da na naslonu od sjedišta možeš spojiti slušalice i odabrati neku od 4 radiostanice ako se dobro sjećam.

Jedini problem je nedostatak mjesta za noge.

Alex

Da,imaju taj zanimljiv dodatak za radiopostaje,ali su na mnogima nažalost te tipke djelomično ili potpuno uništene jer se za vrijeme nastave voze školarci.Inace,ovi Steyeri su cijeli prošli tjedan vozili liniju Varaždin-Baška.

stipe15

Sve u svemu meni se taj bus čini kao dobar prigradski i ništa više od toga.

brioni

Oprostite ako ima pogrešaka

tamlover

Evo još jednom Isuzua na stajalištu šibenske lokalne linije:

I jednog AV-a kod Pirovca:

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

maky

S ovom zvijeri sam išao u Varaždinske Toplice. Ovo je na kolodvoru u Marofu. Unutra je uređen čisto prigradski. Sjedala nisu loša, ali jedino se mogu pomicati nasloni. Nemaju nikakvih ručki, pepeljara, stolića, mrežica, naslona za noge, a i nešto je manji razmak. No, sve u svemu, autobus je super, pogotovo što se tiče motora. To leti ko ludo  :o


NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

To je inače ex Jamnica -- naslijedio ga je tamo Regio



5AR

Na Trsatu u subotu na hodočašću
567 i 565



486



488



616



Alex

#88
gb 614



gb 393



gb 155



gb 485



gb 489



gb 573



gb 577





gb 630






Eurobus av120

sa ovim prvim, vž - 614 - ge, sam prije nekih mjesec dana putovao na relaciji zagreb - vir i nije me baš oduševio, iznutra se vidi da je istrošen, a ni izvana nije u nešto sjajnom stanju, dok je imao i problema s mjenjačem, svaki put kad bi vozač stavljao u 2. ili 3. brzinu pojavljivali bi se vrlo čudni i neugodni zvukovi, kao da nemože prebaciti u tu brzinu, cijeli autobus bi se tresao u tom trenutku...