AP Varaždin - slike

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:16

Tomek

Taj je inače ex Croag i imao je prije par godina tešku nesreću gdje ga je samo nečija volja spasila od rezanja..

Eurobus av120

znači da ga cijene kao dobar bus pa ga nisu dali na rezanje... ali onda ga predlažem kao slijedećeg kandidata za obnovu ;)


stipe15


tomekk

Ovaj bus od privatnika Željka Šargača danas je crknuo na ak Novi Marof pa nas je zbog gužve gospodin Šargač vozio u Varaždin translinerom od Croatia busa( ne znam koji, nisam stigao vidjet, no vidio sam danas 3 stara translinera opet u Novom Marofu u "akciji").
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Alex


zlikowszky

Vidi alexa, smuca se po Malinskoj!!
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....


stipe15


Alex

#99

stipe15


navi


tomekk

meni je do sad bus bio u redu. zadnji put sam se vozio sa njim prije mjesec dana, a jučer je došao iz varaždina u novi marof u 12 25 i nije išao za zagreb kao što je trebao nego su putnici izašli dolje, a isto i ovi  iz varaždinskih toplica jer je za zg išao g. šargač sa citylinerom.inače ne znam što je sa tim ratkapama na zadnjoj osovini (ima ih pa nema) ???
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Servis

Citat: mansg313  u Rujan 25, 2008, 17:23:30
E ja nosim manje lijepe vijesti ova "317 HDH" kao da ima motor od 215,16,17 zato jer se bus jedva miče sa mjesta a iz njega kad "kreče" ide gusti crni dim kao da je prošao neki prastari neoplan ili magirus a ne "317 HDH"

Ne znam odakle ti to, ja sam čekao jedan bus večeras na dolaznim peronima i taj je usput naletio. Ne da ne dimi, nego i ne smrdi ama baš ništa.

navi