Brisanje postova

Autor trucker, Lipanj 05, 2009, 14:34:25

Varaždinac

ja mislim da je ovo za lock!  ;)

ahmoo

....prema pravilima foruma.... Pronadji nam to pravilio pa okaci! A jestel vi radili FORUM da bi mogli da brisete ono sto vam se prohtije???? Daj ba vratite i da bude sve kako je bilo! Jer ovo vam nije nikako fer...
:D :) :D ;)

Varaždinac

isuse tebi se nacrtati treba! po ovim glupostima koje ti govoriš samo bi prljavibluzer vas smio banirati i brisati postove! To su nebuloze jer je taj isti prljavibluzer postavio te moderatore i dao im ovlasti da baniraju i brišu postove! Daj zapamtite da je ovo privatni forum! Ak hoćeš na forum gde te nebude niko baniral odi na Vlada.hr:D

ahmoo

nista eto vam vi radite kako hocete...ja napustam trajno ovaj forum!!!! zbog vasih gluposti!
:D :) :D ;)

Tomek

1. stvar Ahmoo, molio bih te da ne odlaziš, sve se može ljudski riješiti ;). Na ovom forumu si se pokazao kao koristan član i stvarno bi bio veliki gubitak.

2. stvar, varaždinac, ja ne znam tko si i što si, ali si malo previše dopuštaš da u ime admina i moderatora, ovdje ekipi dijeliš lekcije. Možda smo se krivo razumijeli, ali vjerojatno ako pročitaš zadnjih par postova i sam vidiš gdje si prešao granicu.
Uostalom ovdje smo zbog autobusa, a ne vidim baš previše tvojih postova o autobusima.

3. Prljavi bluzer nije nikakav vladar ovog foruma nego je to tim ljudi, ljudi koji su ovdje od početka i koji su i samom Bluzeru dali neke ovlasti da uređuje ovdje. On je trenutno nezamjenjiv član, ali nije nikakav vlasnik..

Sada zaključavam ovu temu na neodređeno, svatko tko mi ima šta za reći neka mi na pp se javi!