Samozapaljenja

Autor erobuss, Prosinac 17, 2007, 20:52:01

MrMarko

#300
Izgorio Eurobus ATP-a Šibenik:

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/na-parkiralistu-kod-skradina-izgorio-autobus-atp-sibenik-383465

P.S. Poslao sam im u "prijavi ispravak", što je možda i nebitno za članak, ali da autobus nije marke Volvo, nego Eurobus av120..

lussin

Pa su ispravili na "Autobus ATP Šibenik" 8-8

Servis

Koji baja od vozača - usred noći ostavio otvoren autobus sa ključem u bravi.  :)

To je za nogu u guzicu iz firme...

STress

Zna li se tko je vozio klince iz zagrebaške OŠ "Nikola Tesla" u Crikvu na ljetnu školu? Imam dojavu da se zapalio na A6 kod Delnica...

Dreamwalker

Mogao bi biti ili Presečki ili Autoturist jer inače oni voze takve stvari.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

telige

Citat: STress  u Rujan 12, 2014, 13:26:50
Zna li se tko je vozio klince iz zagrebaške OŠ "Nikola Tesla" u Crikvu na ljetnu školu? Imam dojavu da se zapalio na A6 kod Delnica...

Nije se zapalio.
Nema me.

Tomek

Jel opet Promet ST ili netko drugi?
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/260799/Default.aspx

Autobus pun djece zapalio se tijekom vožnje, na sreću nema ozlijeđenih

Autobus pun djece zapalio se večeras oko 19:30 sati tijekom vožnje na području Dubaca. Na sreću nitko nije ozlijeđen, a uzrok požara utvrdit će se nakon očevida.

Majstor

Ciji je / nigdje vise nista /
Samo mi sudite pošteno !

Avtomontaža

Zapalio se Transliner od Croatia Busa:
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/planuo-autobus-u-martiniscu-kod-zaboka-nema-ozlijeenih-402335
Citat:U mjestu Martinišće pokraj Zaboka u Krapinsko-zagorskoj županiji u petak ujutro planuo je autobus. Tamošnja policija izvijestila je kako u požaru nije bilo ozlijeđenih
U petak ujutro u Martinišću pokraj Zaboka u Krapinsko-zagorskoj županiji došlo je do požara autobusa.

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

marinnn

Using Tapatalk

mate

#311
Izgleda da je u zadnje vrijeme nazalost ATP Sibenik redovan gost ove teme, jutros izgorila Bova Futura ŠI-141-DZ

Citat:Na putu između Šibenika i Primoštena u ponedjeljak ujutro zapalio se autobus na redovnoj liniji. U potpunosti je izgorio, ozlijeđen je vozač, a vatra je poharala i šumu.

Vatrogascima je u 6.05 sati vozač dojavio da mu se autobus zapalio na cesti od Grebaštice prema Jelinjaku. U autobusu, srećom, nije bilo putnika. Vatrogasci su pozvali hitnu pomoć jer se vozač autobusa nagutao dima.

Požar koji je gorio oko autobusa je ugašen u 7.29 sati, a opožarena površina je 6000 četvornih metara borove šume i niskog raslinja.

Gasilo ga je 12 pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, te dobrovoljnih vatrogasnih društava Primoštena i Grebaštica s pet navalnih vozila. Požar na autobusu je ugašen u 7.48 sati i na njemu je šteta potpuna.

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/planuo-bus-vozac-se-nagutao-dima-a-vatra-zahvatila-i-sumu-403546

peron24

Ovo je tek 16-ti ATP-ov autobus koji je uništen u plamenu zadnjih godina. Zanimljivo je da je ova Bova Futura imala problem sa neispravnim kočnicama tako da je ovo sreća u nesreći. Imala je oko 30 godina a u kupljena je sa još 2 Bove krajem 1994. Prvih godina je vozila za Njemačku zajedno sa Eurobusevima AV 120. U zadnje vrijeme je vozila za Knin ili Rogoznicu a ponekad i na đačkim linijama.

Shole

Šta je previše je previše.  Uvijek se mogu desit takve stvari, ali 16 komada je stvarno too much.   Kod nas su se zapalila 2 u 2 godine (594 i 629), ali oba su popravljena brzo i vraćena u promet.  Zadnji koji je izgorio je bio Sanos #572 negdje za vrijeme rata

peron24

Mali EDIT, ovo je 16-ti koji je trajno uništen, tu ne ubrajam manja zapaljenja kod kojih je vozilo kasnije obnovljeno i sanirano. Onda bi to bilo daleko više. Pogotovo je gadno kad se natrpa 80 putnika u prastaro vozilo koje nema snage i onda se vozi po uzbrdici ili spušta niz serpentine. A kad se dvije ili tri linije spoje u jednu onda je normalno i da putnici sjede i na stepenicama ili su doslovno naslonjeni na vrata. Ajme sad će gradonačelnik Primoštena napravit show zbog ovog jutros.(vrlo je temperamentan).