ex GKTD "Murvica" Crikvenica

Autor shef, Srpanj 13, 2010, 07:01:31

leic96

Evo vijesti sa stranica grada Crikvenice:

OD PONEDJELJKA NOVI RED VOŽNJE CITY BUSA
Četvrtak, 15.09.2011. 


U ponedjeljak, 19. rujna 2011.g., hrvatski prijevoznički sustav ,,Autotrans" d.o.o preuzima održavanje prijevoza na području Grada Crikvenice, a temeljem ugovora o koncesioniranju javnog prijevoza, potpisanog na pet godina, krajem kolovoza  2011. između Grada Crikvenice i riječkog prijevoznika. U privitku obavijesti je zimski red vožnje koji će vrijediti u terminu 19. 09. 2011.do 15. 05. 2012.

Kako je ugovorom utvrđeno, održavat će se linije na slijedećim relacijama:

·         Crikvenica-Dramalj-Jadranovo-Dramalj-Crikevnica
·         Crikvenica-Selce-Crikvenica
·         Crikvenica-Gornji kraj-Crikvenica

Putne karte će se moći kupovati na prodajnim mjestima Autotransa, Tiska, Inovina,  kao i izravno u autobusu.
Za navedene linije koristit će se dva autobusa, a jedan od njih je Autotrans upravo nabavio, koji svojim karakteristikama u potpunosti odgovara ovoj vrsti prijevoza.
Minibus sa 19 sjedala, udoban i klimatiziran, zasigurno će biti na raspolaganju kako domaćim putnicima tako i turistima koji u ljetnim mjesecima borave na području Crikveničke rivijere.
Promocija projekta javnog gradskog prijevoza održat će se u sklopu programa ovogodišnjeg Europskog tjedna mobilnosti u četvrtak, 22. rujna 2011. Toga će dana prijevoz putnika na svim linijama cijeli dan biti besplatan.



leic96

#16
Novi crikvenički "city busevi" su:

VW Crafter 1388 i


Irisbus Daily 1314 (slika posuđena s foruma)

leic96

Pošto je od danas Autotrans preuzeo gradski prijevoz u Crikvenici molio bih moderatore da zaključaju ovu temu i da novu stave u podforum Autotransa.