Hmmm, ono što mi prvo pada na pamet je: Koji će vrag bus harmonika nekome u dvorištu?

Na busu se ne vide nikakve oznake autoprijevoznika, jedino kako bi se moglo pretpostaviti čiji je: farbanje busa, tip busa (definitivno nije uvoz, 'naša' je marka), koji su prijevoznici imali farbanje bijelo-plavo s bijelim crtama, koji je prijevoznik imao potrebu za zglobnim busom s cetiri ulaza (definitivno je gradska uloga), u kojim su gradovima vozili zglobni Sanosi...?

Splitski Promet je imao slično bojanje 80-tih, ali tamnoplava crta dolje, bez bijelih crta.
Kakvo je bilo bojanje sisačkog Autoprometa 80-tih? Ne sjećam se da sam pročitao da su imali marku Sanos u povijesnom pregledu.

Na temelju par kuća i dvorišta je teško i približno dati lokaciju, ali tip gradnje, 'nedovršene kuće', izgledi dvorišta, sve mi nešto govori da se možda radi o glavnoj cesti Sisak-Petrinja (ujedno tijekom rata i crta obrane Siska). Jedino logično objašnjenje što će gradski zglobni bus ne baš malih dimenzija nekome u dvorištu je sljedeće: bus je vjerojatno služio kao barikada na cesti tijekom rata (zaštita, taktička točka, malo veća gnjavaža tenku na putu za SK).
'MAKNI SE' je možda bilo upozorenje za opasnost od metka, možda upozorenje za okućnicu (tipa: ZAUZETO HRVAT), a možda da se ne skidaju dijelovi...

Isprva sam mislio da bijelo piše gbr.5, ali mi se sve više čini da je ipak u pitanju bijelo S.
Pretpostavljam da se radi o S200 prve generacije s početka 80-tih, svejedno, tada ne tako star bus (15-ak god max).