LPP - Mestni promet

Autor LPP driver, Prosinac 29, 2007, 01:23:14

voznik

Jedan od ove dvojice je već postala legenda. 381 je 96-te godište.....

DWProski

Za neka tri mjeseca dolaze dva 7m minibusa od AS Domžale. Vjerovatno će u prvoj fazi biti korišteni za isprobavanje novih linija - jedna je već uvedena - 16 Črni log - Trnovo obr. (okretnica), te se planira uvođenje linije na dionici Živalski vrt (Zoo) - Dolgi most - Koprska obr.

IgorKlasik

Zanimljivo.
A koji broj če dobiti druga linija odnosno trasa koju si spomenuo?

DWProski

Ne zna se još - linija je tek najavljena od strane MOL.

voznik

Evo jedne fotke našeg 122 parkiran ispod stadiona u Stožicama.
Autor: Matej.

DWProski

Danas su u sklopu manifestacije 64. Pota ob žici predstavljena dva (interne 307 i 308) od 10 novih Lion's City G CNG Hybrida:


XDonald

Prosli tjedan sam bio u Ljubljani, pa evo par slika buseva. Bas su lipi i shema bojanja i reklame, a najvise me dojmio stari MAN a klima na njemu  ;D

XDonald

Cak imaju i ovo malo cudo koje vozi po trgovima  ;D jedna u zalazak sunca i par nocnih slika. Putnika je u nekim busevima bilo podosta i to u 11 navecer.

XDonald

I treci dio. Prevladavaju Conecti, plinski ili obicni dupli Cityji te stariji Citari. Novi Cityji jos tada nisu bili pusteni u promet.

DWProski

Već određeno vrijeme se vrši ugrađivanje novih validatora u autobuse (18 do sada je dobilo nove validatore), koji će omogućiti direktno plaćanje sa bankovnom karticom - rok za to je početak 2023. godine.

DWProski


DWProski

Živ je 206, umro nije  ;D

zag

Koliko je MAN-ova NG 312 i Mercedesa O405 GN2 ostalo u Ljubljani?

DWProski

24 NG312 i 0 O405GN2 (+ 1 Avtomontaža 405GN)

voznik