Pozdrav ljudi. Već dugo vremena čitam forum ali nikako da se regam. Nekidan me put nanio u Imotski pa sam se sjetio da nemate ( od sada valjda nemamo

) slike kolodvora i gražae AP Z imotski.
Momci u garaži nisu bili baš prijatni pa sam jedva ušao i svojom starom ragom poslikao što se poslikati da. Na sami prvi pogled jasno je da je nekada moćno poduzeće koje je imalo više profitabilnih linija nego autobusa u jako velikim problemima. Od 6 setri serije 400 ostale su samo dvije i to obe 415-te. Nikome od vozača nije jasno zašto su se uopće kupovale 417tke ali to je već druga priča. Novi gazda je otkupio AP Imotski Zagreb i ujednio ih pod jedno ime ( APZ Imotski ). Dovlače se već rabljeni autobusi kako bi se pokrile linije , kupljena su i 3 kineza za koje vozači kaže da su smrt

.
Jako mi je žao što nisam poslikao prigradske autobuse i jednu imotsku ''harmoniku''. Dok to ne vidite ne znate što se sve može kretati. Nažalost , niti jedannije bio na kolodvoru kad sam ja došao a nisam imao vremena čekati. Autobusi za prigradski prijevoz su čudo, kao da izlaze iz nekih postapokaliptičnih filmova

I par slikica iz garaže

Legenda

Najnovije što se ima. Scania je tu iso u blizini ali ona je ionako više vremena u garaži nego na cesti

I još iz garaže

I jedna legenda. Jetliner koji je prešao 3 milje bez iti jednoga kvara. Mehaničar kaže da mu ništa nije bilo teže pokopat nego njega. Al , eto , jedan mora u grob da drugi imaju djelova.